A Kölcsey Ferenc Gimnázium jó iskola?
Kedves utolsó előtti!
Azért olyan az épület,mert legalább 130 éves,megélte a két világháborút.Lassan,de folyamatosan tagarozzák,de ilyen öreg épülettel nem egyszerű.Most is festenek,kicserélik az udvart stb.
Én 2 éve járok a franciára és nagyon jó suli,ha franciàul megakarsz tanulni anyanyelvi szinten,akkor ez a legjobb suli a városban.Der a többi nyelvet is jól oktatják és valamelyik évben az év sportsulija volt.Sajnállak,hogy nem ide kerültél :)
De a kérdezőnek azt mondom,gyere hozzánk:D
Nekem nagyon tetszett, bár eddig csak nyílt napon voltam. Nem értek veled egyet #3, amikor én mentem (múlt szerda, csütörtök) az egyik nap a Red Hot Chili Peppers Snow,valamint az Ocho Macho Jó nekem c. számát játszották, a másikon egy népszerű sláger mellett( Calvin Harristől a Summer talán?) az Arctic Monkeystól Snap out of it-et. Szerintem ezek nem egészen 18. századi zenék :) Az igazgatói tájékoztatón elmondták azt ,amit egy előttem szóló is: a suli szépen lassan újul meg. (zárójeles megjegyzés: az igazgató is nagyon szimpatikus volt) Az unokatesóm idén végzős a Kölcseyben, a francia tagozaton és imádja. Felsőfokon beszél franciául, ráadásul Lyonba megy (vagyis szeretne, de minden esélye megvan rá) egyetemre. továbbá szintén felsőfokon beszéli az angolt, és középfokon a németet. Ezt mind ott tanulta meg, úgy, hogy amikor odament egy icipicit tudott angolul.. Azt mesélte, hogy a diákoknál az a fontos, hogy húzzák és segítsék egymást a tanulásban, és gáz ha nem tanul valaki. Amúgy én egy sznobot sem láttam. Többen odajöttek hozzám és megkérdezték, hogy tetszettek- e az órák.
egyébként szerintem, ha jó az oktatás színvonala, nem számít 3 repedés :) de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!