Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyek 6 osztályo...

Szerintetek mennyek 6 osztályos Gimibe? Melyik lenne nekem jó?

Figyelt kérdés
4-5 tanuló vagyok. Állítólag ügyesen rajzolok ha ez lényeges. A tanáraim szerint ha szorgalmasabb lennék több ötösöm lenne. Sokat olvasok és szeretek írni is. Az osztályom össszetartó de én nem bánnám ha elkéne hagynom őket. (Ha ez lényeges). Olyan gimibe szeretnék menni ahol nem kéne rengeteget tanulnom de szeretnék egy normális jővőt magamnak és a tanulás nem jelent gondot de nem akarom magam teljesen leterhelni. Olyan gimit keresek ahol jó a hangulat (tapasztalatot szívesen meghallgatok) és nem olyan komolyak a gyerekek. Kérem szépen csak normális válaszokat írjatok.

2014. aug. 24. 03:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Istenem, te még mindig nem látod,miről beszélnek itt neked a többiek. Aki "mennyek"-et ír és "buknák"-ol az ne menjen még gimnáziumba! Ahogy az egyik hozzászóló megmutatta, nem felelnél meg egy magyar felvételin. Az pedig már ne haragudj,de abszurd, hogy valaki ha megerőlteti magát,akkor tud helyesen írni, ha nem akkor nem. A tanulás nem kedv kérdése (általában nincs kedve az embernek, de belátja, hogy az ő érdeke).
2014. aug. 25. 10:15
 12/12 anonim válasza:
Ilyen helyesírással inkább ne menj sehova!;)
2014. aug. 25. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!