6 osztályos ginibe, vagy 8 osztályos általánosba mennyek? 12/L
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 12:51
1/13 A kérdező kommentje:
*gimibe
2012. nov. 23. 12:52
2/13 anonim válasza:
Inkább maradj az általános iskolában es figyelj oda magyaroran, amikor a helyesírás rol van szó.....
3/13 anonim válasza:
Előző te meg figyelj oda, amikor éppen osztod az embereket:P
Amúgy, kérdező, miért kell iskolát váltanod?
Menj 6 osztályosba. Egyrészt szerintem jobb, színvonalasabb ott az oktatás, másrészt ott tiszta lappal kezdhetsz, nem kell egy már kialakult közösségbe beilleszkedned, ami sokszor nagyon nehéz.
4/13 anonim válasza:
olyanba menj, ahol emelt oraszamban tanitjak a magyar nyelvtant.
5/13 anonim válasza:
Ha szereted a jelenlegi osztályodat akkor maradj, ha úgy érzed hogy be tudnál illeszkedni egy új környezetbe, akkor menj hat osztályosba.Ha nem úgy jön össze ahogy szeretted volna akkor még mindig felvételizhetsz 8.-ban.
6/13 anonim válasza:
Nálunk alsó után volt olyan aki "kis" gimibe ment, és én általánosba, és mi sokkal többet tanulunk, magasabb az elvárás, mint a gimibe. Én most 8.-os vagyok, a gimisek most vannak a 7.-es kémia, fizika könyvek felénél. Inkább az általánost javaslom.
7/13 A kérdező kommentje:
nem azért írtam rosszul a gimit,mert nem figyelt magyarórán,hanem mert gyorsan gépeltem -.-" innen is látszik,ki az aki túl hamar ítélkezik ;)
2012. dec. 18. 07:56
8/13 anonim válasza:
Ja, kifogás mindig van. En azért írtam rosszul, mert szótár program van a gepemen es nem mindig ellenőrzom, hogy eltalálta e, hogy mit akarok írni ;)
9/13 A kérdező kommentje:
Hát akkor elég nyomorék vagy...ha írni már nem tud valaki,akkor olvasni tanuljon meg
2013. jan. 17. 17:02
10/13 anonim válasza:
Tudom hogy már nem aktuális de másnak segíthet: Szerintem 6 osztályos gimi a nyerő. Sokkal nagyobbak az elvárások. Ott úgy kezelik a 7.-eseket mint a nagyobb gimiseket. Persze jól kell választani, mert mondjuk a Szent Imrében ne csodálkozzon senki ha nincsenek elvárások. De mondjuk z eötvös az más. Amúgy a "mennyek" is azért lett "mennyek" menjek helyett mert gyorsan gépelsz mi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!