Megbántad, hogy elmentél 6 osztályos gimibe?
Figyelt kérdés
2009. szept. 19. 15:45
1/9 anonim válasza:
Én nagyon szerettem, sokkal jobb volt, mert együtt léptünk be a változó korba, és elfogadtuk jobban egymást. Igaz az osztályközösség nem volt túl jó, de utolsó évben rájöttünk, mikor már "felnőttünk", hogy sokkal jobb így együtt felnőni a többiekkel. Mégegyszer csinálhatnám is ugyanígy történne minden. Ha lesz gyerekem, őt is oda fogom íratni ha nem ellenzi.
2/9 anonim válasza:
Én szüleim miatt mentem 6 osztályosba (Budapesti Piarista Gimnázium). Nekem nem igazán jött be, túl konzervatívak voltak.
3/9 anonim válasza:
kicsit megbántam, mert így nem ballaghattam és az előző osztályom pont legjobb éveiből maradtam ki. De végülis ha már így történt nem bánom, és az jó volt, hogy nem kellett izgulni, hajtani a jó jegyekér, meg végigcsinálni a cécót 8. után
4/9 anonim válasza:
én is elmentem, de engem kirúgtak, mire megbánhattam volna. aztán a négyosztályosból is, de estin leérettségiztem, úgyhogy bekaphassák. :)
5/9 anonim válasza:
Hihi, utolsó, te kedves ember lehetsz:)
6/9 anonim válasza:
Bocsánat, hogy írok, én nem mentem 6 osztályos gimnáziumba, de lenne egy gondolatom ezzel kapcsolatban. Annak idején - mikor nyolcadikos voltam - eszembe jutott, hogy a saját gyerekemet biztos nem fogom 6 osztályos gimibe iratni, mert így annyi mindenből kimarad. Ott van általánosban a közös izgulás a felvételin, aztán hogy felvettek-e az áhított suliba vagy sem. Aztán a búcsúzás a régi sulitól (nálunk volt kirepítő bál) meg a gimiben a gólyák szivatása. Tudom, hogy titeket is szivattak, de az nem az igazi:D Úgy értem a klasszikus kilencedikesek szivatása. Ezek a főbb dolgok jutottak eszembe, de biztos van még más is:P Meg szerintem nem véletlen hogy 14-15 éves kor környékén kerül az ember egy új közösségbe, ahol másak az elvárások stb.
7/9 anonim válasza:
á. nem bánnám meg soha. Nagyon szeretem. Örültem 8.ba hogy nemkell izgulnom a felvételi miatt, meg nincs a kavarodás a ballagás és hasonlókkal. =)
8/9 anonim válasza:
Én most is abban vagyok, és nem bántam meg, mert együtt növünk fel, bár az igaz sok mindenből kimaradsz, de szerintem nagyon jó, mert új osztály stb :)
9/9 anonim válasza:
Rohadtul megbántam hogy engedtem a szüleimnek és elmentem.Teljesen elbaszta az emberi kapcsolataimat és úgy alapjában véve az egész életemet.Ja és most felvételizhetek 1 év hátránnyal 4 osztályosba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!