Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek mennyek 6 osztályo...

Szerintetek mennyek 6 osztályos Gimibe? Melyik lenne nekem jó?

Figyelt kérdés
4-5 tanuló vagyok. Állítólag ügyesen rajzolok ha ez lényeges. A tanáraim szerint ha szorgalmasabb lennék több ötösöm lenne. Sokat olvasok és szeretek írni is. Az osztályom össszetartó de én nem bánnám ha elkéne hagynom őket. (Ha ez lényeges). Olyan gimibe szeretnék menni ahol nem kéne rengeteget tanulnom de szeretnék egy normális jővőt magamnak és a tanulás nem jelent gondot de nem akarom magam teljesen leterhelni. Olyan gimit keresek ahol jó a hangulat (tapasztalatot szívesen meghallgatok) és nem olyan komolyak a gyerekek. Kérem szépen csak normális válaszokat írjatok.

2014. aug. 24. 03:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ha megírod, hogy melyik város környékén keresed a gimit, akkor egyszerűbb dolgunk lenne.

(Amúgy meNJek)

2014. aug. 24. 03:48
 2/12 anonim ***** válasza:
57%
Ha nem akarsz sokat tanulni,értelmes, rendesen követelő tanároktól és link, bulizós bandába akarsz kerülni,akkor inkább ajánom a szakmunkásképzőt. A helyesírásod alapján pedig még maradj az általánosban. mit gondolsz, egyetemre, főiskolára hogy fogsz bejutni? Tipikus link 12 éves vagy,akinek fogalma nincs az életről és a jövője alakításáról. Anyád-apád nem beszélget veled?
2014. aug. 24. 07:51
 3/12 anonim ***** válasza:
73%

Szüleiddel kellene megbeszélned és 12 éves létedre nem itt kérdezősködni. Mert az átíratást nekik kell intézni a kiválasztott iskolába. Neked viszont hatodikos általános iskolai tanulóként 2015. január 17-én szombaton központi írásbeli felvételi vizsgát kell tenned, s ha eléred a felvételhez szükséges pontszámot, abban az esetben folytathatod a tanulmányaidat a hatosztályos gimnáziumban.

Itt a bekerült társaiddal együtt lesztek a legfiatalabbak, ahová 16-17 évesek is járnak. A tanulmányi követelmények nagyobbak, mint az általános iskolában, ahol nyolcadikos korodban ballaghatnál és búcsúzhatnál el iskoládtól. Ha jó tanuló vagy, nem kerülnél hátrányos helyzetbe a továbbtanulásodnál akkor sem, ha 12 évesen nem az ELTE egyik gyakorló iskolájában folytatnád.

2014. aug. 24. 08:05
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire jó tanuló vagy akkor miért nem tudod leírni rendesen a kérdésedet?

Mert nagyon mást jelent a

mennyek és a menjek szó.. Azért ez elég gáz.

A kérdésedre a válasz: Egy jó gimnáziumban kell tanulni, hiszen ez a jövő. Minél többet tanulsz, annál több lehetőséged lesz idősebb korodban.

2014. aug. 24. 08:06
 5/12 anonim ***** válasza:
És ez komoly, hogy 12 éves létedre hajnali negyed négykor internetezel?
2014. aug. 24. 08:19
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

S hogy legyen némi fogalmad a központi felvételi írásbeli vizsgáról, alább megnézheted a 12 éveseknek készített idei feladatlapokat.

Magyar nyelvi feladatlap:

[link]

Matematika feladatlap:

[link]

2014. aug. 24. 08:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom. XIX.kerület. Azért voltam fent mert délután elaludtam és 22:00 után keltem fel és nem tudtam elaludni. Nem arról van szó, hogy nem beszéltem a szüleimmel rólla hanem arról, hogy ők már tudják melyik gimibe akarnak felvételiztetni. De én nem tudom, hogy ott bínrnám e vagy elbuknák. Amúgy a tanulással nincs gondom. Ha szorgalmasan tanulok akkor ötöst szerzek. Szóval tulajdonképpen abba kéne segítség, hogy megpróbálkozzak e a 6 évfolyamos gimivel. És, hogy milyen tapasztalatok van a 6 évfolyamos gimikkel.
2014. aug. 24. 15:06
 8/12 anonim ***** válasza:

#7-re:

A két feladatlapot megoldottad 45 - 45 perc alatt?

Mit gondolsz, 12 évesen mi fog rád várni a 16-18 évesek között?

Mert kikerülni nem fogod tudni őket, hiába jársz majd a korosztályoddal egy osztályba.

2014. aug. 24. 19:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Mért akarnám őket kikerülni?
2014. aug. 24. 21:36
 10/12 A kérdező kommentje:
Amúgy akkor már 13 leszek. év vesztes vagyok
2014. aug. 24. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!