Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Diszkalkuliás vagyok, megbukta...

Diszkalkuliás vagyok, megbuktam matekból. Most már fel kell tennem a kérdést mert már egyre elkeseredettebb vagyok. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
A dolog az,hogy most volt 22.-én a pótvizsga.A matektanárom tudja,hogy ez van.Az írásbeli nem sikerült és azt mondta,hogy csalódott bennem és hogy nem tudja mennyit tanultam.A szóbeli pótvizsga az hétfőn lesz és akármennyire tanulom a matekot vagy elfelejtem vagy nem tudom megtanulni.A családom segít a tanulásban,de egyszerűen nem tudom az egészet.Egyszer már megbuktam,de többször már nem szeretnék...Ötlet ?
2014. aug. 23. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit is normális a tanár, akkor átenged, mert jövőre ha jól értem úgyis fel leszel mentve az osztályzás alól, tehát értelmetlen megbuktatni. Jó lenne, ha a szüleid bemennének hozzá, és ezt megértetnék vele, ha ő nem éri fel ésszel, akkor az igazgatóval. Egyébként év közben is fel lehetett volna menteni. Ha szemétkednek, nem érdemes ebben az iskolában folytatni.
2014. aug. 23. 18:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Áh,úgy volt,hogy későn kaptunk időpontot,márc.31-re talán és akkorra kellett volna beadni a kérvényt,hogy felmentsenek.Azóta viszont kissebb hibákkal,de meg tudtam tanulni nehezen a befogótételt,már csak a magasságtétel van és a Thalész tétel.Megfogadom a tanácsodat,de csak nem lesz rá szükség,mindenesetre köszönöm szépen. :)
2014. aug. 24. 10:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett?
2014. aug. 25. 20:32
 14/17 A kérdező kommentje:
Átmentem! ^^
2014. aug. 26. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :)
2014. aug. 26. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Mostantól tehát érvényes a felmentésed?
2014. aug. 26. 18:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Hát,azt majd év elején tudom intézni.
2014. aug. 27. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!