Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Vélemények a Pázmány molekulár...

Vélemények a Pázmány molekuláris bionikai mérnök szakáról?

Figyelt kérdés
Felvin nem találok normális szakleírást, csak a pontszámot. Mik a tapasztalatok a képzésről? Mennyire nehéz avagy könnyű? Mennyire lehet elhelyezkedni vele Mo.-n? Érdemes belevágni?

2014. aug. 14. 09:17
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
A válaszokat köszönöm, a vitáért pedig kár...
2014. aug. 31. 10:09
 22/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is kár, mert vitázni lehet normális hangnemben is (amit töröltek neki, az tényleg kritikán aluli primitív gyűlölködés, és felvágás volt a külföldi elit egyetemére...) Sajnos sokan itt élik ki a sérelmeiket.

Nehéz dolga van mindenkinek, aki egyetemre akar menni a közeljövőben, mert tényleg nem túl fényes az oktatási helyzet. Főleg a gyakorlat hiányzik mindenhol, és ezt csak úgy lehet pótolni, ha már alapképzés mellett aktívan keresi az ember a lehetőségeket TDK-ra, gyakornokságra stb. Itt azért elég sok MTA tag prof tanít, tehát kapcsolatot mindig lehet építeni. (Persze ez BME,ELTE,SE stb ezekre is igaz... csak itt mivel tényleg nagyon kislétszámú évfolyamról van szó, és minden területről jönnek professzorok, talán könnyebb)

2014. aug. 31. 14:02
 23/30 anonim ***** válasza:
Oda jelentkeztél ?
2015. jún. 7. 11:55
 24/30 anonim ***** válasza:
Vidéken vlhol van ez a szak?
2015. jún. 7. 11:58
 25/30 anonim ***** válasza:

Sehol. Pestre érdemes menni, ha munka vagy kutatás lesz, úgy is ott lesz.

Szeged is feltörekvőben van, bár nem tudom ott milyen a képzés és mik a kimenetek.

2015. jún. 7. 15:08
 26/30 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Valakinek van friss tapasztalata a szakról, illetve az elhelyezkedésről?

2019. dec. 12. 14:35
 27/30 A kérdező kommentje:
Hát, én idejottem és eléggé megbántam
2019. dec. 13. 07:47
 28/30 anonim ***** válasza:

Írnál részleteket?

Nekem is tetszik a szak, mi a baj vele?

2019. dec. 30. 20:42
 29/30 anonim ***** válasza:
én jövőben szeretnék ide jelentkezni. valaki tudna pár hasznos infót, véleményt mondani róla, ami most aktuális? kérdező, miért bántad meg a döntést?
2020. máj. 3. 12:48
 30/30 anonim ***** válasza:

Én is idejárok, és én is megbántam.

A legtöbb embernek azért lesz elege ebből a szakból, mert semmi, de tényleg semmi használható tudást nem ad. Egyik tárgyban sem mélyülsz el...

Ha itt végzel, vagy kutatónak mész el, vagy programozónak.

Én itt döbbentem rá, mennyire végtelenül unalmas tud lenni a kutatás világa, menyire sok szop*s van a phd-val (anélkül meg nem érdemes nagyon kutatni), stb... Mindenképp érdemes erről tájékozódni, ha idejössz.

A másik irány meg ugye a programozás. Én ebbe az irányba szeretnék elmenni diploma után. Viszont itt meg abba kell belegondolni, hogy a munkaerőpiacon hatalmas hátránnyal indulsz egy mérnökinfós/prog.tervező informatikussal szemben. Szóval ha bionikára mész, és az infósabb irány érdekel, érdemes felvenni mérnökinfós, progos tárgyakat, és magadtól tanulni (mondjuk ez tudtommal minden infós szakon így van:D).

2021. febr. 19. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!