Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Már 1 hetem sincs hogy eldönts...

Már 1 hetem sincs hogy eldöntsem a szakokat, mi legyen? HELP!

Figyelt kérdés

Na az van hogy matekból nagyon jó vagyok.Szinte semmit nem felejtek el,tanulás nélkül tudok mindent.Nem ennyire de közel ennyire megy a biosz és a fizika.A kémiába most kezdek visszarázódni úgyhogy azt még nem tudom.

és itt a kérdés:

2 lehetőség között gondolkodom:

-vagy elmegyek matek szakra és akkor közgazdász leszek.

-vagy elmegyek angol szakra (általánosban németet tanultam) és akkor mehetek annak amit igazán szeretnék, azaz orvosnak.

matek szakról van lehetőség orvosira menni?És mennyire tud ott megtanulni angolul az ember ha általánosban nem tanult?

ill. ugyanez angol szakon csak úgy a közgazdaságtan a kérdés. és az hogy ott mennyire lehet matekot tanulni?

Van még általános szak de azon nem gondolkodtam.ott 11-ben egyszerűbben tudnám rendezni az órarendemet,és csak addig kellene eldöntenem hogy mi legyek, de akkor meg egy kicsit hátrébb leszek a tanulmányaimban.

Na mi legyen?

2010. jan. 13. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

21:31-es vagyok én azért is mondtam matekot mert az egy pluszt ad, az angol nyelvtudás meg szinte mindenhol már elvárás...

és igen sztem matek szakon is simán meg tudsz tanulni angolul. ez csak rajtad múlik majd, hogy mennyi energiát akarsz belefektetni. :)

2010. jan. 14. 20:36
 12/12 anonim ***** válasza:
Angol szakra nem mehetsz emelt érettségi nélkül. Csak úgy mondom.
2010. jan. 18. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!