Mely szakokat hívjátok "büfészaknak"?
hát a corvinus egyetem T-karának minden szakja ilyen.
de legfőképpen a nemzetközi tanulmányok, amire sajna én is járok :S
minden ami bölcsész,kivéve a nyelvszakok
nekem már a jogász is az,annyi van belőlük
Ezek a csillivilli szakok, amiről azt sem tudni, hogy eszik-e vagy isszák, pl. kommunikáció - ott beszélni tanulnak vagy mi??? Egy ilyen nevű szakot nem lehet komolyan venni. Minek találták egyáltalán ki?
Az én értelmezésem szerint büfészak az, amiről lerí, hogy semmi értelme és csak tölteléknek találták ki.
A bölcsész szakokat viszont nem ilyennek gondolom - ki tanítana magyart, történelmet az utókornak, ha nem lennének bölcsészek? Én is btk-n vagyok, egyáltalán nem érzem büfének, csak az a baj, hogy ennek elitképzésnek kellene lennie, magas ponthatárral, kevés diákkal, de ma a fejpénzek miatt iszonyú alacsony a ponthatár, és rengetegen mennek kamuból bölcsész szakra, holott az egész nem is érdekli őket. Ha ezeket a hallgatókat (mondjuk 70%-ot) kiraknák, akkor - amellett, hogy egy éven belül csődbe menne az egyetem - hamar visszaállna a képzés megítélése és színvonala.
Egy valódi büfészak színvonalát viszont nincs is hova fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!