Mi számít "büfészaknak", mely szakokat nem szabad elvégezni, ha állást akar az ember?
Figyelt kérdés
Az én "diplomám", "szakom" sz.rt sem ér ezt tudom. Kétkezű szakmákban is gondolkodtam/gondolkodom, de csomó szakmát tanult ismerősömnek sincsen állása. Ezek után nem tudom, mit tanuljak, milyen képzést végezzek el.2011. ápr. 5. 16:16
1/4 anonim válasza:
Meg kell mindig nézni a keretszámokat. Ha egy szakot 15 főiskolán indítanak, és mindenhová többszáz embert vesznek fel, akkor az büfészak.
2/4 anonim válasza:
Bölcsész, Politológia, Turizmus-Vendéglátás, Könyvtáros, Kommunikáció-Média.
3/4 anonim válasza:
mihez értesz, mi érdekel?
nincs értelme pl villanyszerelő szakmát ajánlanom annak aki elektromos vezetékeket max csak látott az élete során, de egy műszaki beállítottságúnak meg pl fogorvosi pályát felesleges
4/4 anonim válasza:
Nem lehet egyértelműen meghatározni. Egy büfészakon végzett is el tud helyezkedni a szakmájában, de csak ha kiemelkedően jó. Aki csak a papírért csinálta, az munkanélküli lesz. Tehát olyan szakot végezz el, amihez van affinitásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!