Mennyi az esélyrá mit tegyek?
Először is nem igazán derül ki, hogy neked pontosan mi a problémád. Az, hogy egy német tagozatos osztályba szeretnél átmenni, de te csak angolul tudsz?
Erről beszéltél a szüleiddel? Mert augusztus eleje van, lassan vége a nyári szünetnek, akkor nem kellett volna leadnod egy jelentkezést még tavasszal? Mert én úgy tudom, hogy ez így szokás.
Egyébként véleményem szerint nem jelent problémát az, hogy te csak angolul tudsz. Az unokatestvérem is ugyanannyi idős, mint te, és ő is átment egy másik iskolába, csak pont fordított helyzetben van, mert ő németül tud és az angolos. De tudok olyan példát is mondani, hogy egy barátomat tavaly a középiskolába egy német tagozatos osztályba vették fel úgy, hogy egy szót sem tudott németül, év végén pedig már abból vizsgázott négyesre vagy ötösre. Tehát ez ne jelentsen neked problémát, attól még nyugodtan mehetsz abba az iskolába, főleg, ha ott vannak az igaz barátaid.
Engem inkább a felvételi érdekelne, hogy jelentkeztél-e már oda, vagy ez az ötlet most így nyár végén pattant ki a fejedből? Ezt majd írd már le légyszíves.
Ja és igen, másodszor pedig, hogy tanulj meg helyesen írni, mert a helyesírásod csapnivaló!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!