Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gépész vagy a Villamos mérnök...

Gépész vagy a Villamos mérnök tud többet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 9. 00:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ha te villamos mérnök vagy akkor szerinted te tudsz többet, ha meg gépészmérnök lennél, akkor is te tudnál többet, szóval mindenképp magadról mondod azt hogy te többet tudsz.
2014. aug. 17. 15:57
 12/24 A kérdező kommentje:

Istenem, mennyi retardált ember él ebbe az országba, elmondtam későbbiekben, melyik tud többet a másik szakmájáról?

Egyértelműen a villamos szakember, ne is mérnöki szintet nézzük, mert hülyeség ezt nézni.

Mondom, minket küldenek ki fúrni faragni, a heggesztős meg egy csavart nem hajlandó meghúzni.

2014. aug. 17. 19:18
 13/24 anonim ***** válasza:
Fúrni faragni sem a gépészmérnök sem a villamosmérnök nem fog kimenni, azért vannak a szakmunkások...
2014. aug. 17. 19:20
 14/24 anonim ***** válasza:
ne legyél már ennyire nagyra a villamos mérnöki végzettségeddel, fogadnék veled hogyha egy motort oda rakok eléd hogy rakd össze, nem tudnád megcsinálni, ellenben én az elektronikai részét is simán összedobom gépészmérnökként. Mind a kettőnek megvan az hogy mihez kell hogy értsen.
2014. aug. 17. 19:31
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyenlőre nem vagyok mérnök, nem akarok motort szerelni, viszont az olyan gépészt azt csak tisztelni tudom aki elektronikában is jártas.

Sajnos ez fordítva kötelező, hogy a villamos szagember fúrjon faragjon, ne adj isten még hegeszt-jen is, gépész szakirányú emberek meg: hát nekem a fúrás faragáshoz nincs közöm, csinálja meg más vagy gépészmérnöknek ki van adva, hogy nyomáspróbát csináljon: hát én mérnök vagyok keressetek egy műszerészt aki majd beköti a szivattyút.

Most tényleg nem rád akarok köpködni csak az a baj, hogy nagyon sok gépész el van szállva magától. (jó villamos szagember között is találni ilyeneket, nem ez a baj, csak na máshogy csapódik le az embernél)

2014. aug. 17. 20:22
 16/24 anonim ***** válasza:

És a gépészmérnöknek miért van több köze a fúrás-faragáshoz, mint egy villamosmérnöknek?! Látszik, hogy fogalmad sincs az egészről, csak körbe vagy véve 1-2 a szakmában nem igazán jártas gépésszel (vagy itt is elég rendesen túlzol), és akkor máris levonod a következtetést, hogy minden gépész szar, csak a villamosmérnök a király.

Nagyon el vagy szállva magadtól, ember!

2014. aug. 17. 20:26
 17/24 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírással valószínűleg soha nem is leszel mérnök.
2014. aug. 17. 20:28
 18/24 A kérdező kommentje:

Mert szagembert írok? Kötelező nekem helyesírás versenyt nyernem?

Am akkor elég sok szakmába járatlan egyénnel találkozom gépész irányvonalon. Villamos oldalon is az előző osztálytársaim nagy része ilyen volt. Bár akkor is több ilyen gépésszel találkozom.

2014. aug. 17. 20:47
 19/24 anonim ***** válasza:
Ilyen helyesírással közöd nincs a villamosmérnök szakhoz, de még az egyetemet is csak messziről nézheted. Ha meg lenne egy kicsi eszed, akkor tudhatnád hogy a kettőnek nem ugyan az a feladata, de nem vitázok veled tovább mert nincs kivel.
2014. aug. 18. 08:22
 20/24 A kérdező kommentje:
Ovodás vagy papa :)
2014. aug. 18. 12:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!