Milyen az Újbudai Széchenyi István Gimnázium?
Milyen a...
Környezet
Hangulat
Tanárok
Diákok?
(Média szak)
Hol is kezdjem?
környezet: a wc undorító... a wc papír és a szappan olyan ritka mikor jön az ANTSZ. És akkor még volt rá példa, hogy bemondták a hangosba, hogy ma kívételesen ne gyújtsunk rá a wckben. De persze a "példamutató" tanárok ugyan úgy pöfékelnek az emeleti tanáriban... miért is ne :D és azthiszik, hogy nem tűnik fel, hogy mindig csak a fejüket dugják ki a tanáriból :) haláli :) Hát a hangulat osztálytól függ, azt ugye nem válogathatja meg az ember.
Tanárok: na erről regényt tudnék írni... színvonal 1-2 tanár kivételével 0. Gyakori a tanárváltás. Fakultációk indítása csak megadott szám után (mert persze az iskola modja meg, hogy miből kaphatsz plusz oktatást...) Dolgozatok javítása heteket vesz ígénybe alacsony létszámú osztálynál is. Volt olyan tanár aki 2 év alatt se tudta a nevem, heti 5 óránk volt együtt. Azért az a maréknyi tanárért akik apait anyait beleadtak hogy átmenjünk az érettségin minden tiszteletem. De hát a tanári kar is váltakozik elég sűrűn. És évről évre új tanárt megszokni, alkalmazkodni és egyebek... megterhelő, de persze kellenek az akadályok. Ha újra felvételizhetnék 14 éves fejjel nem oda mennék... És félreértések elkerülése érdekében nem a rossz tanulók közé tartoztam, nem voltam link... De ezt csak magamnak köszönhetem, az osztályfőnökömnek és annak a 2-3 tanárnak akik segítették a minden napjainkat. De sajnos az érettségi tantárgyakat tanító tanárok 3/4e gyengán teljesített. Részvétem ha odamész, és kösd fel a gatyád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!