Debreceni tágosok nem emlékeztek valtozott a tetelsor minden évben és mikor kezdtetek el készülni?
Figyelt kérdés
Biokemre vagyok kiváncsi előre is köszi !!!:)2014. aug. 7. 23:42
1/5 anonim válasza:
Tudtommal minden évben legalább a tételek 20%-át kell változtatni, így valószínűleg változott.
2/5 anonim válasza:
Január végén,központi felvételi után kezdtem el készülni.Előtte felesleges,nem egy hatalmas anyagról van szó ha tanulsz folyamatosan.
Tételek alapja minden évben ugyanaz,nem sok változtatás van.Első hülyeséget ír,a tananyag nem változik évente.
3/5 anonim válasza:
Nem a tananyag változik, a kérdezett anyagot kell változtatniuk. Az átlag 20 tétel nem az egész 4 éves anyagot tartalmazza általában, így van bőven változtatásra lehetőség. Azért szükséges a változtatás, hogy ne lehessen arra játszani, hogy mindig előre tudják a tételeket, így egész évben nem tanulnak, hiszen már tavalyról tudják a tételeket, azaz csak azt tanulják.
4/5 anonim válasza:
Felvételiről van szó,csak 2 éves a tananyag.
Ha az érettségire gondolsz,akkor igazad van.
5/5 anonim válasza:
Ja, hogy felvételi, elnézést kérek nem néztem a kulcsszavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!