Debreceni Kossuth Lajos Gimnáziumban van szekrény ahova be lehet tenni a könyveket?
Figyelt kérdés
Szeptembertől fogok oda járni és ez alapján szeretnék táskát választani.2014. aug. 7. 08:34
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi! És mindenkinek külön van? Úgy értem, hogy egy szekrényhez egy ember tartozik?
2014. aug. 7. 12:35
3/12 A kérdező kommentje:
És kulccsal zárható?
2014. aug. 7. 12:36
4/12 anonim válasza:
Persze, az a sajátod lesz, kulccsal zárható. Év elején kell bérelni, ha akarsz.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 8. 07:21
7/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs, sosem akartam ilyen hülyeséget :D
Az alsóbbévesek körében viszonylag népszerű, szóval biztosan nem lehet túl drága.
Gyakorlati hasznát én nem nagyon vettem észre, inkább csak a "gimis érzés" miatt szoktak bérelni. Persze bele tudod rakni a tesicuccot, pár könyvet, amit nem kell hazavinni, de lent van a szuterén szinten a D épületben, ahová le kell lépcsőzni, én ehhez mindig is lusta voltam :D
10/12 anonim válasza:
Fémből van. Gondolom van rajta szám, annyira már nem emlékszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!