KÖZÉPSULISOK? BEMUTATKOZÁS?
Ebben az évben megyek 9-be, és (természetesen) be kell mutatkozni, elmondani magadról pár dolgot..
Ez hogy megy? tudnátok példákat írni? vagy mi az amit érdemes említeni?
név,....
Kis Béla nagyok Tápiószelebattonyáról érkeztem.
Ezen felül néha megkérdi tanár van e tesvéred mi a hobbid
Példákat?
Már az első alkalommal szerepeket akarsz játszani? Legyél már önmagad!
Negyes jot nevettem:)
hihetetlen...a tudatlansag es a masik ember leszolasa
4-es, szellemes... :-D
Mondd el a neved, ez alap. Honnan jöttél, hol laksz (csak a várost), meg hány éves vagy. Ezenfelül bármit mondhatsz. Egy példa:
"Sziasztok! Rónyai Janka vagyok, 15 éves, Gödöllőn lakom. Anyukám muzeulógus, apukám irodalmár. Van 2 idősebb nővérem. Szeretek olvasni, rajzolni, zenét hallgatni. Fuvolázok. Imádom a Milka csokit. A kedvenc tárgyam az irodalom. Szeretem az állatokat és a jó filmeket."
Egyébként erről eszembe jutott, hogy amikor ált. isk. elsős voltam és be kellett mutatkozni, mennyire odavoltam, hogy nekem mennyi nővérem van. A többiek meg kérdezgették, hogy mi az, hogy nővérem van, mert olyat ők csak kórházban láttak... :-D Vicces volt. :-D
Vegre egy normalis valasz
Koszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!