KÖZÉPSULISOK! Mennyi idő múlva ismerkedtetek teljesen össze az új o. társaitokkal?
Figyelt kérdés
Én most mentem középuliba(9.évfolyamra) és érdekelne,hogy kb mikorra "rendeződünk" úgy össze,ahogy a régi osztállyal?Illetve nálatok ez,hogy ment?És emnnyi időbe telt?:)2010. szept. 2. 16:16
1/5 anonim válasza:
én most vagyok 11es és nekünk naggyából 1 év alatt sikerült összeszoknunk.mondjuk én nulladikos voltam úgyhogy utána csatlakozott hozzánk még egy fél osztály és kezdődött minden előről..:D
2/5 anonim válasza:
Ez nagyon társoságfüggő, az "én osztályom" 12-ik végére se rázódott össze rendesen.
4/5 anonim válasza:
Én most vagyok 9.-es, de így két nap után (hála a sulis feladatoknak) nagyon jóba lettünk már sok emberrel, pedig 37-en vagyunk.:D
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó.
Én is most mentem oda és a volt gólyanap,évnyitó és a mai nap(3 nap) alatt jóba lettem 6 lánnyal jóba lettem és 3 fiúval.Mi 35-en vagyunk.
2010. szept. 2. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!