Most mit mondjak a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Félévkor megbukok fizikából.Kértem javítási lehetőséget a tanáromtól az elmúlt másfél hónapban kétszer is.Nem jött össze.Ma megírtuk ebben a félévben az utolsó dolgozatot,rengeteget tanultam rá.Tudtam mindent.De mivel beszéltem a mellettem ülőhöz,ezért azt mondta,hogy "csoportmunkára",aki kétesre áll,nem kapja meg a jobb jegyet.Így hiába írtam meg 5ösre és ezzel javítottam ki,nem ért semmit.Szüleim nem tudják,hogy ennyire rosszul állok.Valakinek van ebben tapasztalata,hogy hogyan közöljem velük?Valami enyhítő dolog? L/172010. jan. 11. 16:54
1/3 anonim válasza:
Az a legjobb, ha elmondod, hogy mi a helyzet. Esetleg hozzáteheted, hogy nem ártana egy fizika különtanár, hogy jobban menjen, vagy valami. De csak az igazat mondd nekik, ne hazudj!
2/3 anonim válasza:
Hát..... Először is, ne úgy kezd, hogy bocsi, vagy ne haragudj.. Hanem úgy, hogy te nagyon szégyelled a dolgot. És második félévben összeszeded magad, és minimum hármas produkálsz. Nem nekik fogsz tanulni, hanem magadnak. Mondd meg neki, hogy sajnálod, és nagyon kellemetlen a dolog, de ki tudtad volna javítani, ha nem dumálsz.
De szerintem azért még egyszer próbálj beszélni a tanárral. Jajj, te.. Miért kellett dumálnod? Te segítettél neki, vagy ő neked? Esetleg nem tudod azt mondani nekei, hogy pl. csak zsepit kértél tőle? Na mindegy, inkább ne kamuzz, kérd meg, hogy még egyszer felelhess. Vagy írj otthon egy házidogát, és vidd be neki, meglepetésszerűen:D Hátha megszán és ad egy ötöst rá.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem segítettünk egymásnak csak a számológépemmel gond volt, nem találtam olyan gombot,ami kellett volna rá ezért tőle kértem segítséget ebben és akkor végül is az ő számológépét kölcsönvettem és megmutatta/mondta,hogy használjam.Ennyi volt és sajnos tanárom úgy hitte segít nekem.De holnap lesz vele órám,megmondom neki,hogy kérdezhet bármit az anyagból tudom,mert sokat készültem.
2010. jan. 12. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!