Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikor kezdenek ZH-kat íratni...

Mikor kezdenek ZH-kat íratni az egyetemeken?

Figyelt kérdés
Szeptember végén szeretnék elutazni,de félek, hogy lesznek számonkérések. Olvastam, ha ezeket kihagyom elégtelent kapok. Lehet ezt előre tudni, hogy mikor lesznek kb? BME érdekelne

2014. júl. 31. 01:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tanártól függ, nálunk másik szakon volt aki a 3.-4. héten írt először, mi csak vizsgaidőszak előtt kb 2 héttel

ME-EK

2014. júl. 31. 01:37
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Lehet tudni. Egyetemen elmondják. Az adott oktatásért felelős személyek találják ki, így egyetemenként más és más. Egy évben 2 - 3 van belőle. Nálunk legalábbis.
2014. júl. 31. 01:50
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Általában a 7. és 14. hét környékén vannak a zhk, de ez nem szentírás. Az első órán elmondják minden tárgyból, hogy mikor van zh és mikor, mennyit lehet pótolni.
2014. júl. 31. 02:07
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan félévem, amikor a legelső hét kivételével minden héten volt ZH-m (3. héttől kezdve minimum 2) :D Majd a számonkérést el fogják mondani az első héten.
2014. júl. 31. 07:26
 5/12 sasojo válasza:
100%
amikor kiadják
2014. júl. 31. 07:27
 6/12 anonim ***** válasza:
74%
Van pót, egy hét hiányzás pedig minden tárgyba belefér. (Csak akkor több ne nagyon legyen a félévben.)
2014. júl. 31. 08:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Ez nagyon tárgyfüggő, és tanárfüggő is, mert valamelyik jó fej és megengedi/megteheti, hogy megengedje, hogy megírassa később, de nem mindegyik csinálja ezt meg.

Nálunk pl. matekból havonta vannak kisebb számonkérések, földrajzból szintén gyakran írunk vaktérképeket. De van olyan tárgy, amiből meg csak október végén zh héten írunk és kész. De valahol kb zh hét sincs, hanem összevissza íratnak.

2014. júl. 31. 09:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a BME-n az első hetek egyikében nulladik zh-m lesz elvileg, amin a megjelenés a kötelezőnél és kötelezőbb. :)
2014. júl. 31. 23:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Tantárgyfüggő. 7.hét és 12.-14. hét a jellemző. El fogják mondani vagy a megfelelő honlapon teszik közzé.

BME-n első héten nulladik zh-t írtok, ami kritérium feltétel. (matek, fizika, de erről majd kapsz levelet).

2014. aug. 1. 01:35
 10/12 Sidel ***** válasza:
Először is szak függő. A BME nagy. Aztán tanár, illetve inkább tantárgy függő. PótZH-k, néhol még Pótpót ZH-k is vannak azonban. Én a VIK-re járok, ott év elején szokott felkerülni a végleges számonkérési ütemezés, de a neptunban már pl. most is látható (csak nyilván bonyolultabb ott kikeresgetni)
2014. aug. 1. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!