Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik orvosnak tanulnak mikor...

Akik orvosnak tanulnak mikor látnak először kórházat?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 15:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesómnak már az első év után volt nyári gyakorlat.

Vagy úgy értetted, mennyi idő elhelyezkedni?

2014. júl. 30. 15:43
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Többnyire, mikor megszületnek.
2014. júl. 30. 15:56
 3/7 Machen ***** válasza:
82%

Ezt,hogy érted?

Mikor lesz gyakorlatod kórházban?

Első éven van elsősegély gyakorlat 1, szemeszterben, de valódi munka 3. éven a belgyógy propedeutikával veszi kezdetét

2014. júl. 30. 16:15
 4/7 anonim ***** válasza:

1 szemeszterben? Az érdekes :D

Valódi munka meg belgyógy 1?

Próbálj már meg nem a tájékoztató könyvből tanácsokat adni :D

2014. júl. 30. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Első év vége, ápolástani gyakorlat. Esetleg SOTE-n még van a csodás bevezetés a klinikumba, ahol családorvosi rendelőben kell bohóckodni. Értelme nem sok van, de ha jó a gyakvez, akkor látsz beteget.

Effektív munka szerintem harmadévtől felfelé van, amikor már legalább tudsz egy kicsit vizsgálni meg kérdezgetni, de most így a belgyógy gyakomon túlesve is azt mondom, hogy bőőőőőven van hová fejlődni még a legalapabb dolgok terén is :-)

2014. júl. 30. 16:44
 6/7 A kérdező kommentje:
ja igazából arra gondoltam hogy beteget mikor látsz
2014. júl. 30. 17:03
 7/7 anonim ***** válasza:
POTE-n, de szerintem a többis is, első év végén van egy áptan. gyakorlat meg egy háziorvosi (amikor háziorvosnál vagy.) Nálunk úgy nevezik, hogy orvosi kommunikáció gyakorlat. Mindkettőn lehet beteget látni.
2014. júl. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!