Miért tanul valaki orvosnak, egészségügyesnek? Itt a gyakorin is panaszkodnak, hogy nincsenek megbecsülve, kevés a fizetésük, nincs mellékes. Akkor miért tanulnak orvosnak, ápolónőnek, egészségügyesnek?
Nem tudom, te miért kezded a reggelt egy kávéval? :D
Érdekel az egészségtumány, mivel gyerekkorom óta állandó jelleggel vannak ilyen-olyan betegségeim.
Nem kezdem kávéval a reggelt.
De a kettő (kávéval kezdeni a reggelt és valaminek tanulni) nem ugyanaz a kategória.
Te a saját (volt) betegségeid miatt akarsz orvos lenni. Nem a legjobb ok, de ez van...
Egy szóval nem írtam, hogy orvos leszek.
A kávés kérdésem csak egy célzás volt az értelmetlen kérdésedre.
Te egy hihetetlen megkeseredett ember vagy, nem a legjobb, de ez van.
:)
Egy szóval nem írtam, hogy orvos leszek.
A kávés kérdésem csak egy célzás volt az értelmetlen kérdésedre.
Te egy hihetetlenül megkeseredett ember vagy, nem a legjobb, de ez van.
:)
Ha kétszer írod le ugyanazt, akkor is csak értelmetlenségeket írsz.
Azt válaszoltad "Mert az az álmom"
Ebből az következik a kérdés alapján, hogy te orvosnak tanulsz.
Hihetetlen, hogy mennyire buta és beteges vagy
Nem a legjobb, de ez van.
Még szerencse, hogy ilyen "intelligenciával" nem leszel orvos. (remélhetőleg pedagógus sem, a jövő nemzedék érdekében)
a mai világban én megnyugvásnak érzem, ha legalább a saját családomat és a közeli barátokat tanáccsal tudom ellátni, vagy engem már nem tudnak félrevezetni, ha én kerülök kórházba
amúgy sokan külföldre készülünk, mert ott az egyik legjobb a fizetés
ráadásul ez egy jól alkalmazható tudomány külföldön, mert a latin a világon egységes, a kutatások és az orvostudomány is egységes
ugyanilyen esélyekkel indul egy bármilyen szakmunkás,informatikus,ápoló, gyógytornász-fizioterapeuta, stb. és mérnök, ezek szintén a világon egységes tudás alapján vannak
de bármi ami magyar vonatkozású, lásd tanárok, magyar jogrendszer, jogászok, védőnő ezek csak Magyarországon fognak tudni dolgozni
Nálam 1. volt, hogy gyerekkorom óta érdekel, de a 2., hogy Ny-Európában minket nagyon várnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!