Miért tanul valaki orvosnak, egészségügyesnek? Itt a gyakorin is panaszkodnak, hogy nincsenek megbecsülve, kevés a fizetésük, nincs mellékes. Akkor miért tanulnak orvosnak, ápolónőnek, egészségügyesnek?
-"Miért tanul valaki orvosnak, egészségügyesnek?"
-"Azért, mert az álmom."
Nem tudom, hogy ebből hogyan következik egyértelműen, hogy orvos leszek, de mindegy.
Még szerencse, hogy vannak ilyen "intelligenciájú" emberek, mint te, akik megmentik a magyar társadalmat. :D
Legalább a ma 22:25-ös megmondja egyenesen, hogy az anyagi boldogulása miatt.
Ma 22:30:
Legalább másolni tanulnál meg rendesen, ha már a szövegértés nem megy.
Gyakorold még egy kicsit az értő olvasást, ha egyáltalán érted, miről beszélek.
:D :D
Szerintem itt egyedül neked van gondod a szövegértéssel, kérdező. :D
Én is orvosnak tanulok, de már le sem írom, hogy miért, úgyis csak a kákán is csomót keresel. :)
Amúgy én azt tapasztaltam, hogy nem kicsit előny az, ha valaki a saját betegsége miatt akar orvos lenni. Hihetetlen a különbség egy ilyen medikus és egy olyan közt, aki pusztán a jó esze miatt...
Miattatok tart ott az egészségügy, ahol van.
Volt alkalmam az utóbbi időben tapasztalni, hogy az a beteg, aki nem tud pénzt adni az orvosnak, ápolónak, le van sz@rva.
Mi bejártunk a beteg rokonunkhoz naponta mosdatni, etetni, de volt akihez nem tudtak minden nap bemenni, nem tudták pénzzel tömni az orvosokat, ápolókat. Na, annak a betegnek felé sem néztek. Nem ágytálazták, a pelenkáját ritkán cserélték. Amíg nem adtunk pénzt, a rokonunkra is magasról tettek.
Pont ilyen arrogáns, magát felsőbbrendűnek tartó bagázs volt ott is, mint ti.
Őszintén remélem, kerültök hasonló helyzetbe, hogy ilyen nagyképű, pénzéhes, trágár, magukat mindenek fölé helyező alakoktól függjetek, mint amilyenek ti vagytok!
Én írtam, hogy a betegségeim miatt akarok eü-ben dolgozni.
Szerinted mégis, mi a jó fenéért (amellett persze, hogy tényleg érdekel az orvostudomány), ha nem amiatt, amiket írsz?!
De erre jössz te és tök ismeretlenül elkezdesz osztani engem is, meg a többieket is.
Nem kellene általánosítani.
Sajnálom, hogy neked is ilyen tapasztalataid voltak, de hidd el, vannak még eü-s dolgozók, akik szívvel-lélekkel csinálják a hivatásukat.
Te kezdtél el kötekedni, osztani az észt. Akkor miért várod, hogy más ne szóljon vissza neked?
Ha a pénzért tanulsz egészségügyesnek, írd meg kerek-perec.
Csak ugye, azt olyan ciki bevallani.
Olvass már vissza, szerintem nem én kezdtem, de mindegy. A 22.00 órai begyezésedből fröcsög a rosszindulat.
Nincs kedvem vitatkozni, nem is fogok. A betegségeim miatt akarok orvos lenni és a nem a pénz miatt. De szerinted ez nem jó. Akkor áruld el, hogy szerinted mi a megfelelő indok arra, hogy valakiből orvos legyen?
Egyébként fogalmad sincs, hogy miken mentem keresztül, milyen betegségeim voltak/vannak, mégis ítélkezel felettem. Szerinted én nem kerültem már megalázó helyzetbe? Szerinted velem nem viselkedtek már úgy az orvosok, mint egy szaros ronggyal? Szerinted belém nem dugtak már úgy fel katétert, mintha csak egy húscafat lennék,akibe belenyomják a hústűt, hogy átsült-e már?
Én nem védem az orvosokat, se az eü-seket, mert igenis tele van hulladékáruval a magyar eü., viszont te sem vagy különb semmivel az arrogáns, bunkó orvosaknál.
Volt egy rossz tapasztalatod, erre a fejedbe vetted, hogy mindenki a pénz miatt tanul orvosnak, csak nem vallja be.
Mellesleg ma, Magyarországon csak az keres jól orvosként, akinek befutott magánrendelése van. Befutott magánrendelés pedig nem pottyan csak úgy az ember ölőbe, ha valaki szar orvos, nem fognak még fizetni is érte az emberek, hogy elmenjenek hozzá.
A 22:00-ás bejegyzésem nem rosszindulatú, hanem ténymegállapítás.
Mellesleg inkább jogászra vall a csűrés-csavarásod.
Most ugye végül csak kiderült, hogy orvos akarsz lenni.
Egy szóval sem mondtam, hogy mindenki a pénz miatt tanul orvosnak.
Csak azt, hogy nagyon sokan (a többség) emiatt, csak nem vallják be.
Annak pedig semmi köze egymáshoz, hogy pénzéhes valaki és jó szakember-e.
Mellesleg nem egy rossz tapasztalatom volt (nemcsak az utóbbi 2 hónapban), hanem sajnos nagyon sok.
Ma 10:14: sajnos pont azok a kivételek, akik nem pénzért mennek ilyen pályára, hanem mert tényleg szeretnek segíteni másokon. Eltekintve azoktól, akik a presztízs miatt tanulnak orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!