Mennyire ártalmas/veszélyes a pókra (ebben az esetben Poecilotheria metallica bár ez mellékes), ha készítek neki fából búvóhelyet és azt lefújom lakkal hogy ne kezdjen el rohadni és penészesedni?
Én egy Maestro nevű színtelen matt lakkal fújtam le, 48 órát pihent majd beraktam a terkóba és utána még volt szaga, pedig előtte szagolgattam és már nem éreztem szóval erre számíts, de baja nem lett a póknak azóta is boldogan él. (Poecilotheria regalis)
A szag elmegy pár nap alatt és rendesem locsolom a talajt is amibe bele ástam félig de nem kezdett el penészedni vagy büdösödni azóta már mindent (fa) lefújok ezzel a lakkal és még senkinek nem lett baja.
vártam kb 2 2és fél hetet lakk száradással, tegnap raktam be mára a tücsök ami bennvolt neki csak rángatózott és már meg is halt. a póknak nem látom bármilyen baja lett volna de eléggé félek hogy hosszútávon lesz valami( csináltam az üvegajtó helyett kartonból és függönyből egy ajtót hogy jobban zellőzön de nemtudom hogy elég e:S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!