Túl lehet adagolni a kék Lukácsot? Illetve ártalmas-e a kutyára, ha lenyalja?
Baj, ha napi 2-nél többször kenem be vele a kutyát?
Mindig lenyalja, hiába van rajta a gallér, hiába van itt mellettem, olyan csendben csinálja, hogy nem veszem észre.
Azzal tisztában vagyok, hogy nem tesz jót a nyalogatás, ezért van rajta gallér...
De még azt is kijátsza valahogy.
Kedves anyács
Látom, hogy segíteni akarsz és talán a kérdésben meg a válaszban nem voltam elég konkrét vagy nem tudom, de vágom, hogy mi ez a kenőcs és mire jó :-)
A hátsó lábát műtötték és a kötés alatt bepállott. Emiatt kapja a kenőcsöt. A gallér eddig jól funkcionált, most nem akarok neki másikat venni erre a néhány napra, míg javul az állapota.
A kérdés lényege az lett volna, hogy nem okoz-e valamilyen problémát, ha gyakrabban kenem be neki, illetve ha hozzájut és lenyalja.
Megérte a szenvedés, ma már sokkal jobban néz ki. Néhány napon belül búcsút mondhatunk a viszketésnek. :-)
Mindenkinek köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!