Nem artalmas a chip a kutyaknak? Faj nekik a chip?
Figyelt kérdés
Tobb helyen olvastam hogy tobbek kozott ezen az oldalon is hogy a kutyajuk megbetegedett tole. Ez igaz?2013. jan. 6. 18:47
2/21 anonim válasza:
NEM. Ezt csak a kutya bőre alá ültetik, olyan mint egy oltás. Nem kell túlaggódni a kutya túl fogja élni és semmi baja nem lesz tőle. Olyan mintha oltást kapna.
3/21 anonim válasza:
ööö nem chipsy ? vagy chips ? :D
4/21 anonim válasza:
Semmibaja nem lesz. Én kutyámnak még az sem esett le hogy beoltották feltettem az asztalra lefogtam doki belé szúrta a tűt benyomta és ennyi, a kutya meg rebbenés nélkül eltűrte. Fél éve van chipelve egyáltalán nem volt semmibaja.
5/21 anonim válasza:
Millió kérdés van már erről itt. Nem fáj neki, nem ártalmas, nem hal bele, nem kell elaltatni, nem kell a sebet összekapcsozni! Egyszerűen beadják neki, és kész!
6/21 anonim válasza:
Nyugi nem fáj. Az én kutyám is túlélte pedig az dokikat utálja, lemerevedik a rendelőnél. De azt hitte ő is hogy milyen rossz lesz, de egy pillanat alatt megvolt
7/21 ratata válasza:
ezt hazudják azok akik nem akarják betetetni.valaki odáig ment, hogy műteni kellett miatta.volt olyan aki nagyon rosszul reagált rá de mint kderült állatorvos fóbiás volt szegény.
8/21 anonim válasza:
az enyém még decemberben megkapta, semmi baja sincs tőle
9/21 anonim válasza:
Az enyémnek sincs semmi baja tőle DE igenis fájt neki, úgy visított, mintha nyúznák. Hozzátenném iszonyat egy kényes dög :) Szerintem ez egyed függő kinek milyen a fájdalom küszöbe. De most könyörgöm, meddig fájt neki? 5mp? Akkor is így visít ha véletlen a lábára lépek, és az már többször megesett.
10/21 Susie J. válasza:
Ha ártalmas lenne, nem adnák be a kutyáknak. Az én kutyám is visított, de inkább visítson 3 másodpercig minthogy elvesszen és ne találjam meg sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!