Mit tudtok a BKF-ről?
Egy Whopper menüt kérnék szépen kólával és egy ketchupot, elvitelre. Mondom elvitelre. Nncs szupershop kártyám. Nem itt eszem meg, elvinném. Beletennéd a ketchupot is?
Nem, még mindig nincs szupershop kártyám.
Az egyik legrosszabb főiskola Magyarországon. Először is alapítványi magániskola, nem állami intézmény, és csak az akkreditációt megszerezte a működéshez, ami azt jelenti, hogy a működéshez szükséges minimum teljesíti. Tehát kb a legalján van a magyar felsőoktatásnak. Másod sorban valóban tényleg gagyi, itt egy szakdolgozatnak nevezett közröhej a BKF-ről, ott ez a szint, amit teljesíteni kell, egy UFÓs újságról készült a szakdolgozat, ami egy bulvár újságban az újságárusnál elmegy, de szakdolgozatnak minősíthetetlen, ám a BKF-en ezt is elfogadják íme:
Egy mondat belőle:
"mágusok segítségével keresik az eltűnt személyeket, UFO-felvételeket elemeznek, és torzítás nélkül beszámolnak a rendkívüli és megmagyarázhatatlan jelenségek vizsgálatáról"
Ezek után ítéld meg magad. Szörnyű, hogy ilyen intézményeket engednek működtetni itthon!
jaj de értelmes gyerek ez a dzsézönsztetem, bírom, hogy az ilyen poénokat mindig ilyen 6 elemit végzett biztonsági őrök sütik el.
Egyébként az, hogy magániskola, nem jelent semmit. Amerikában pl. pont a magániskolák számítanak jónak, Harvard, Yale stb. az államiak meg a béka segge alatt vannak színvonalban, persze ezt most nem azért mondom, mert a BKF-et a Harvardhoz hasonlítanám. Itthon is van azért pár magánintézmény a BKF-en kívül is, IBS, CEU és azok is elég színvonalasak, főleg a CEU ami elég sok külföldi ranglistára felkerült.
Kérdező, te ha a Corvinusról kérdezted volna ugyan ezt, azt is szétoltották volna, olvass csak el pár Corvinusos kérdést... :) én is azt mondom, hogy inkább járj utána, minthogy az itt véleményt alkotó emberekre támaszkodj, mert legtöbbjük nem tud semmit az egészről, csak okoskodik. :)
Itt végeztem pénzügy és számvitel szakon, és egy igen ismert multinál tudtam elhelyezkedni rögtön.
Érdekes, sokan a BGF-et állítják mindig szembe a BKF-el, ismerősöm ott végzett ugyan ezen szakon havi 80 ezerért dolgozik...Vagy épp egy lány most végzett ott, de csak a panasz van rá mert konkrétan semmihez nem ért...:)
Fontos az iskola, de még fontosabb hogy talpraesett legyen az ember és tényleg értsen ahhoz, amit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!