Tudtok ilyen iskolá (ka) t mondani Magyarországon?
Nyolcadikas leszek, és már hamar kéne döntenem hova megyek... a városomban van egy gimnázium alaptervnek, de szívesebben mennék máshová. Egyszerűn csak újra akarom kezdeni az életem.
Van olyan katonai gimnázium/középiskola ami bentlakásos lenne? Tudom hogy nehéz fába verném a fejszémet, de kíváncsi vagyok. Rákerestem, de nem nagyon találtam semmit...
Ha ez a szíved legmélyebb vágya, akkor oké. De azért én egy sima ismeretlenként, tőled valszeg száz kilométerekre, megkérnélek rá, hogy ne tedd ezt magaddal és a fiatalságoddal.
Komolyan az a célod a 14-18 éveid közt, hogy egy bentlakásos katonai suliban élj? Szerinted miért van az összes filmben az, hogy ezzel fenyegetik (!) a gyerekeket, és a problémásakat viszik oda?
Ez Debrecenben van,van kollégiuma is.
1. válaszoló: bocsánat, elírtam kollégiumos iskolát gondoltam.
Azért szeretnék odamenni, mert katonai pályát szeretnék választani, és úgy gondolom, hogy ez megfelelő kezdés lenne hogy könnyebben odamenjek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!