Szerintetek még felvehetnek?
Szerintem még most írj levelet az igazgatónak, hátha lehetőséget adnak.
Igazából nálunk is volt, aki nyolcosztályos gimnáziumból átfelvételizett, majd 10. végén szépen visszairatkozott oda. Gimiben még nem olyan nehéz variálni az iskolaváltással, mint az egyetemen, és a létszámokat sem veszik durván.
Én pl. Leőwey-ben franciáról táncoltam át 3 hónap után az általános tantervű osztályba emelt biosz-kémia tagozatra, mivel csak 3 hónap volt, osztályt sem ismételtettek velem, és nem volt gáz abból sem, hogy így az osztály létszáma nem a felvételikor megadott volt. Egy évfolyamtársam meg a Keróból jött át, ami mégcsak nem is gimi, hanem szakközép.
Az is igaz, hogy a mostani igazgató szigorúbb, mint a régi volt, de szerintem egy próbát megér, hogy szeptemberől esetleg mégis ott kezdhess. Mi veszítenivalód van, max. elutasítanak. De szerintem át lehet iratkozni, gimiben még nincs ez az újrafelvételizős rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!