Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha egy egyetem szakjának...

Ha egy egyetem szakjának alkalmassági vizsgáján nem jelenek meg és ugyanazon egyetem másik szakát is megjelöltem a másik szakra felvehetnek ugye?

Figyelt kérdés
Első 2 helyen bejelöltem a szakokat amik igazán érdekelnek...a harmadikra nem volt ötletem tehát véletlenszerűen kiválasztottam..aztán küldtek egy levelet, hogy alkalmassági vizsgát kell tenni..és nem akarok utazgatni csak azért mert egy olyan szak alkalmasságiján kell megjelennem ami amúgy nagyon távol áll tőlem...tehát biztos nem járnék oda..szerintetek?

2014. máj. 25. 18:56
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze, a másik szakot ez nem befolyásolja, ha eléred a ponthatárt akkor bekerülsz.
2014. máj. 25. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!