Szerintetek ha az ideiglenes felvételi rangsorban 42. vagyok, és 30-at vesznek fel, akkor felvehetnek?
Tavaly a 42., tavalyelőtt viszont az 58. jutott be. Szerintem van még esélyed, pesti magaslatban nagyon nagy, de ahogy látom, a szegedi gimiknél sokkal határozottabbak az emberek a továbbtanulást illetően.. Én szurkolok neked, nagyon remélem, hogy bent leszel. :)
#1.. Én igazán nem szeretnék veszekedni, de láttam már, hogy nagyon sok helyen válaszoltad azt, hogy "Ha kiesik előled x ember, akkor igen". Szerintem ezt ők is tudják, látják, hogy hány embernek kell máshova mennie, ez így nem túl nagy segítség. Meg az sem, ha csak ismételed az előtted írókat - azokat is már olvasták egyszer. Nem azt mondom persze, hogy ne válaszolgass, csak gondold át jobban, hogy neked segítségedre lenne az, amit leírtál, vagy hogy írták-e már előtted. :)
Itt az ország bármelyik sulijára rákereshetsz, majd ha kijön a lista, az utolsó oszlopban lévő nagyítöra kattintva megjelenik az iskola adatlapja. Itt a "középfokú beiskolázási adatai" fület kell lenyitni, ott találod meg tagozatonként, hogy hány embert vesznek fel, hány jelentkezett, tavaly-tavalyelőtt ki volt az utolsó.. Egy csomó információ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!