Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek ha az ideiglenes...

Szerintetek ha az ideiglenes felvételi rangsorban 42. vagyok, és 30-at vesznek fel, akkor felvehetnek?

Figyelt kérdés
Szegedi Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium humán szak.:)
2014. márc. 12. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha még kiesnek előled tizenketten
2014. márc. 12. 15:37
 2/7 A kérdező kommentje:
hát tudom,pont ezen izgulok,hogy kiesnek-e annyian.
2014. márc. 12. 15:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Tavaly a 42., tavalyelőtt viszont az 58. jutott be. Szerintem van még esélyed, pesti magaslatban nagyon nagy, de ahogy látom, a szegedi gimiknél sokkal határozottabbak az emberek a továbbtanulást illetően.. Én szurkolok neked, nagyon remélem, hogy bent leszel. :)

#1.. Én igazán nem szeretnék veszekedni, de láttam már, hogy nagyon sok helyen válaszoltad azt, hogy "Ha kiesik előled x ember, akkor igen". Szerintem ezt ők is tudják, látják, hogy hány embernek kell máshova mennie, ez így nem túl nagy segítség. Meg az sem, ha csak ismételed az előtted írókat - azokat is már olvasták egyszer. Nem azt mondom persze, hogy ne válaszolgass, csak gondold át jobban, hogy neked segítségedre lenne az, amit leírtál, vagy hogy írták-e már előtted. :)

2014. márc. 12. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy! :) Honnan tudod,hogy mikor hanyadik jutott be utoljára?:) Amúgy igazán francia kéttannyelvűre szerettem volna menni de ott csak 57.vagyok :/ Meg a Radnótiban is jelöltem humánt,ott 32. vagyok de csak 15-öt vesznek.
2014. márc. 12. 20:06
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt az ország bármelyik sulijára rákereshetsz, majd ha kijön a lista, az utolsó oszlopban lévő nagyítöra kattintva megjelenik az iskola adatlapja. Itt a "középfokú beiskolázási adatai" fület kell lenyitni, ott találod meg tagozatonként, hogy hány embert vesznek fel, hány jelentkezett, tavaly-tavalyelőtt ki volt az utolsó.. Egy csomó információ. :)

2014. márc. 12. 22:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Imádlak idegen :o <3 Megy a zöld kéz.:)
2014. márc. 12. 23:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :D
2014. márc. 13. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!