Ideiglenes felvételi vs. Végleges felvételi jegyzék?
A másodikba meg a harmadikba pedig nagyobb az esélye bekerülni
Vagy oda nem szeretne menni? Mondjuk én inkább azt raknám előre, ahol nagyobb esélye van
A véglegest úgy szeretnénk, hogy:
1. az a suli, ahová 28-at vesznek fel, és a 34.
2. az a suli, ahová 85-öt veszenek fel, és a 146.
3. az a suli, ahová 30-at vesznek fel, és a 12.
Mindenhová szívesen menne, de az első kettő erősebb iskola, ezért szeretnénk, ha inkább oda menne.
Igen. Az ideglenes lista már azt mutatja, hogy az összes oda jelentkező gyermek közül a fiad hányadik a rangsorban. És az a tapasztalat, hogy előbbre sodródnak a gyerkőcök a végleges listán és nem hátra. Oda fogják felvenni a lurkót, ahová elég lesz a pontja :) Ha az első helyen megjelölt suli az álma, hagyjátok elől, adjátok meg az esélyt a bekerüléshez :)
Egyébként az elsőként írt helyezése is biztató, bízni kell benne, hogy sokan nem elsőnek jelölhették és így máshova nyernek felvételt, erről a listáról pedig törlődni fognak.
A második megjelölt helyen még közelebb áll a bekerüléshez sőőőt, a harmadikban pedig már bent is van. :)
1. Itt 146. (id. listán szerepel 346 fő, felvehető 85, tavaly az utolsó felvett a 152. helyen állt)
2. Itt 34. (id.listán szerepel 65 fő, várakozón 6 fő, tavalyi utolsó felvett az 52. helyről)
3. Ezt nem írom, itt bent van.
Az első határeset, vagy igen - vagy nem.
A második is biztosnak látszik! Szerintem bekerül :)!
Újra nekifutok a kérdés lényegének:
Ha sem az első, sem a második megjelöltre nem veszik fel, de a harmadikon az id. lista szerint biztosan bent van, akkor ott bent is marad? Nem befolyásolja a bejutását az, hogy ezt a helyet csak harmadiknak fogjuk megjelölni?
A többi választ köszönöm!!! Nagyjából én is úgy gondolom, hogy a 34. helyről nagy eséllyel bejut a 28 közé, esetleg még lehet, hogy a 146-ról is a 85, bár valóban, az elsőnek sokkal nagyobb az esélye :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!