Ciki ha nem megyek gólyatáborba?
Figyelt kérdés
lefognak nézni emiatt ? :S
bme-gtk amúgy.
2014. júl. 27. 13:46
11/18 anonim válasza:
Cikinek nem ciki, csak nálunk mindenki ilyen mondvacsinált okokkal jön, hogy épp dolgozott, meghalt a szomszéd kecskéje meg elvolt törve a fodrászának a kislábujja. Ha kérdezik mondd meg a valódi okot, mert tényleg olyan átlátszó dumákat hoznak, ahelyett hogy megmondták volna nincs rá pénzem, vagy nincs hozzá kedvem. Lenézni a tényért nem fognak, hogy nem mentél, én másik egyetemre járok, a kb 90 fős csoportból voltak vagy 30-an táborba szóval a nagyrészük nem. Ismerkedés is független ettől, vannak azóta is magányos emberek, akik mégis ott voltak meg vannak olyanok, akiknek a fél csoport a haverja de mégsem voltak. Habár az azóta két legjobb barátomnak nevezhető embert ott ismertem meg, de tényleg nem törvényszerű.
12/18 anonim válasza:
" Cikinek nem ciki, csak nálunk mindenki ilyen mondvacsinált okokkal jön, hogy épp dolgozott, meghalt a szomszéd kecskéje meg elvolt törve a fodrászának a kislábujja. Ha kérdezik mondd meg a valódi okot, mert tényleg olyan átlátszó dumákat hoznak, ahelyett hogy megmondták volna nincs rá pénzem, vagy nincs hozzá kedvem."
Bár én voltam még sem értem, hogy miért kellene elmondani gyakorlatilag tök idegen embereknek, hogy miért nem megy. Valószínűleg semmi közük hozzá.
13/18 anonim válasza:
Ez jogos, de érted, mikor tök ártatlanul kérdezel valakit miért nem volt gt-ben, a válasza tök hihetetlen kamu. Nem értem miért nem lehet igazat mondani.
14/18 anonim válasza:
mit értesz az alatt, hogy röhejesek?
15/18 anonim válasza:
Én is idén kezdek a BME GTK-n, én sem megyek gólyatáborba. Nem hiszem, hogy emiatt bárki lenézne. A gólyahéten és a koliban is lehet ismerkedni. Nem tudom milyen szakon vagy, ha esetleg szeretnél beszélgetni, írj nyugodtan.
16/18 A kérdező kommentje:
gazdálkodás menedzsment
2014. aug. 3. 16:03
17/18 anonim válasza:
Sok gólyatáborba a kar gólyáinak a fele se fér el, szval nem ciki. Max azt mondod, h családi nyaralás volt, mentetek a nagymamához aki 300 km-re l odébb lakik. Am ha elmész, akkor számíts sok álgólyára, tavaly legalábbis rengeteg volt.
18/18 anonim válasza:
Én nemzetközis vagyok. Benne vagy BME-GTK 2014 GM és NG csoportban facebookon? Ott megírnak minden fontos információt, semmiről nem fogsz lemaradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!