Mi lesz ha nem megyek gólyatáborba?
Figyelt kérdés
Nemsokára kiderül,hogy fölvettek -e egyetemre.. és mivel Pestre adtam be mindegyik helyet , és tőlem majdnem 300km, így gólyatáborba nem fogok menni, nem lesz ez hátrány a többiekkel szemben ?:D2014. júl. 22. 19:46
2/6 Hardy Weinberg 

válasza:

Annyi lesz, hogy nem fogsz leendő évfolyamtársakkal együtt részegedni. Hátrányod nem lesz belőle.
3/6 anonim 

válasza:

Nem lesz belőle hátrányod. De a gólyatárbor igen nagy valószínűséggel nem Budapesten lesz.
4/6 anonim 

válasza:

Semmi. Egy-két héttel később ismered meg azokat, akikre amúgy sem emlékeznél, ha egy-két héttel korábban együtt hánytatok volna.
5/6 anonim 

válasza:

Mennyi savanyú ember! A gólyatábor igenis nagyon jó helyszín az ismerkedésre, és inni sem kötelező. Sokkal jobb úgy kezdeni az egyetemet, hogy már vannak ismerőseid, vannak közös sztorik, amiken lehet nevetni. Ha anyagilag egyébként belefér, akkor ne pár száz kilométer akadályozzon meg. :)
6/6 anonim 

válasza:

Nem akarok nagyon eltérni a tárgytól, de én nem hívnám ismerősnek azt, akivel egy hete találkoztam. Társaságfüggőek azok, akik nem bírják elviselni, hogy csak az első "tanítási" napon találkozzanak a leendő csoporttársakkal, vagy miért ilyen fontos ez? Mi annyit voltunk összezárva az elején, hogy két hét után már mindenki régi barátnak tűnt, bulizás nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!