Szarmazhat hatranyom abbol ha nem megyek golyataborba?
nagyon úgy néz ki h én sem tudok menni (pénzhiány miatt).
idősebb hallgatók írták, h csak a 18-19 évesek körében ekkora szám ez a gólyatábor. ez is csak egy buli, szval tőled függ mi lesz "életed legnagyobb bulija". tesóm se ment el, és nem származott belőle semmi hátránya. 1. héten ugyan úgy be tudod illeszkedni. meg gondolom nem te leszel az egyetlen aki nem megy el. (mi karunknak a negyede se lesz ott).
Azért számít az, hogy úgy mész oda az első napon, hogy senkit nem ismersz, vagy úgy, hogy már egy hetet eltöltöttél velük.
Persze nagy hátrányod nem lesz, de akkor is számít, na meg egy csomó fontos információ is el szokott hangzani a táborokban, egyrészt a teendőkről (etr/netpun működése, tárgyfelvétel stb...), másrészt a tanárokról, hogy ki mennyire szigorú, kivel kell vigyázni stb...
Előnyös ott lenni.
Azért előnyös, mert felsőbbévesekkel is megismerkedsz egy kalap alatt, nem csak a saját évfolyam és csoporttársaiddal. Ha segítségre van szükséged, akkor lesz kihez menni és ha közvetlenül nem is tudnak segíteni tudják kit kell megkeresni az üggyel.
Ezen felül igen, jó hogy nem egy sztorizgatás kellős közepébe csöppensz, amihez te nem tudsz hozzászólni.
Ezeket leszámítva komolyabb hátrányod nem valószínű, hogy fog belőle származni. Ismerkedni ettől még tudsz, a gólyatábor csak egy komolyabb löketet adna ehhez.
Az meg hogy 18-9 évesek körében népszerű, egyáltalán nem igaz. Amikor én voltam gólya 20 éves voltam, a 18-as korosztályból szinte senki nem volt. 20-22 volt az átlag, de 24 és 27 éveseink is voltak. Azóta is visszajárunk minden évben szervezőként/vendégként, mert amellett, hogy "buli" és mókás hét, nagyon összerázza a csapatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!