Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezekbe a budapesti szakközépis...

Ezekbe a budapesti szakközépiskolába kb. hányas átlaggal vesznek fel?

Figyelt kérdés

Benkő István Református Általános iskola és gimnáziun -Verebély László szakközépiskola és szakiskola

-Neumann János Számítástechnikai szakközépiskola -Pogány Frigyes kéttannyelvű építőipari szakközépiskola és szakiskola

-Vendéglátó, idegenforgalmi és kereskedelmi középiskola és szakiskola

-Szily Kálmán kéttannyelvű műszaki középiskola, szakiskola és kollégium

-Európa 2000 közgazdasági, idegenforgalmi és informatikai középiskola

-Pataky István fővárosi gyakorló híradásipari és informatikai szakközépiskola

-Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola

-Wesselényi Miklós Műszaki szakközépiskola és szakiskola

-Bánki Donát közlekedésgépészeti szakközépiskola

Már egyszer megkérdeztem ezen az oldalon, de sajnos kevesen válaszoltak. Légyszi,ha csak az egyik iskoláról tudjátok,hogy oda hányas átlag kell,akkor is írjátok le, legyetek szívesek,nagyon fontos. Köszönöm.

2010. jan. 9. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:

A Szily-be nem kell valami erősnek lenned, hármas elég, de olyan is az iskola...

De jól látom, hogy igazából gőzöd nincs, hogy mi akarsz lenni, csak mivel kettes tanuló vagy, megpróbálod megcélozni a legratyibb sulikat egész Pesten?

2010. jan. 10. 01:51
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ezek egyáltalán nem a legratyibb sulik, csak ezekben tanulhatnék olyat,ami iránt érdeklődök. Valóban nem vagyok túl jó tanuló,azért kérdeztem,hogy nehogy elkövessem azt a hibát,hogy olyan iskolát írok az első helyre,amelyikbe esélyem sincs bekerülni.
2010. jan. 10. 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
a Neumann nem oylan rossz szlu...többiről nem tok nyilatkozni
2010. jan. 10. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Azzal nem követsz el hibát ha elsőnek erősebb sulit jelölsz. Ha nem vesznek fel, akk majd következőbe ami a sorban van:)
2010. jan. 16. 21:03
 5/8 anonim válasza:
a bánki járnak a leggyökerebb emberek kb semmi nem kell hozzá egy 2es átlag is átlagon felüli itt ,ide semmi pénzért ne gyere , már megbántam én is...
2010. márc. 4. 21:08
 6/8 anonim válasza:
A Pataky-ba ne jelentkezz! Fogadd meg!
2010. márc. 9. 16:46
 7/8 anonim válasza:
a Kozma suli hát nem lényg az átlag ... kb mindenkit felvesznek ... de elég hm suli ... oda járok Ha akarsz róla még tudni írj
2010. aug. 12. 21:36
 8/8 anonim ***** válasza:

A Szily az még gyengébb mint az Eötvös (XX.ker),amiről tudni kell hogy mindenkit felvesznek oda...

Osztálytársam anyja a Szily koleszában melózott, hát elég durva sztorikat hallottunk. (Nem piálás,meg buli...Durvább)

2010. okt. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!