Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezekbe a budapesti szakközépis...

Ezekbe a budapesti szakközépiskolába kb. hányas átlaggal vesznek fel? Ha csak egyet tudsz, már akkor is segítesz. Köszönöm.

Figyelt kérdés

Benkő István Református Általános iskola és gimnáziun

-Verebély László szakközépiskola és szakiskola

-Neumann János Számítástechnikai szakközépiskola

-Pogány Frigyes kéttannyelvű építőipari szakközépiskola és szakiskola

-Vendéglátó,idegenforgalmi és kereskedelmi középiskola és szakiskola

-Szily Kálmán kéttannyelvű műszaki középiskola, szakiskola és kollégium

-Európa 2000 közgazdasági,idegenforgalmi és informatikai középiskola

-Pataky István fővárosi gyakorló híradásipari és informatikai szakközépiskola

-Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola

-Wesselényi Miklós Műszaki szakközépiskola és szakiskola

-Bánki Donát közlekedésgépészeti szakközépiskola

2009. dec. 29. 11:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Neumann-ba jó átlag kell, és úgy hallottam, hogy nehéz is az az iskola, sztem minimum 4-4,5

Szily-be viszont simán felvették azt az osztálytársamat, akinek 30%-os lett a központija, nem hiszem, hogy nagyon magas lenne a mérce

a vendéglátóit nem ismerem, de mostanában ez eléggé felkapott, szóval szerintem itt is válogathatnak.

2009. dec. 29. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
A Pogányba szerintem elég egy 3 - 3,5-ös átlag is, hogy felvegyenek, nem egy nagy durranás:)
2009. dec. 29. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!