Melyiket érdemes majd választani szerintetek? BGF pénzügy és számvitel vagy IBS pénzügyi menedzsment?
Szerintem egyértelműen az IBS-t. Igaz, hogy árban többszöröse a másiknak, de nagyságrendekkel többet fogsz keresni is és az elhelyezkedés is többé-kevésbé garantált. A tudás amit adnak sok mindenre ki fog terjedni, ezért könnyebben megtalálod majd a neked tetsző utat vele. ;)
egy IBS-es
Ez hülyeség.
Én nem IBS-re járok, meg nem is pénzügyi szakra. De megtapasztaltam mi folyik egy ilyen szakon BGF-en, BME-n stb. Mindenhol ugyanazokat tanítják 2 évig, alapozótárgyak címszóval. Egyszerűen nincs értelme, mert nem hasznosítod. Nagyon elméleti síkú. Az IBS pedig megtanít angolul, ami rendkívüli előny, és külföldi szakmai gyakorlatot kínál.
Szóval én nem gondolkodnék, ha lenne pénzem.
A BGF? :D
Elég vicces. Akkor már BCE.
A BGF nincs olyan színvonalon közgazdászképzésben mint a BCE. Max a pénzugy és számvitel szak veszi fel vele a versenyt, a többinél simán lekörözi a Corvinus a BGF-et.
Én biztos nem fizetnék az IBS-ért annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!