Diákhitelről lenne pár kérdésem?
A diakhitel.hu honlapján olvasható minden információ az utalásról. Ha megfelelő időben igényled, azaz szeptember 15-ig bejut az igénylésed a diákhitel központba, akkor október 15-én utalják a sulinak.
És senkinek semmi köze, hogy ki miből fizeti a tandíját, ez nem nyilvános adat. Banktitok.
Nem nyilvános adat, és az iskolád időben megkapja a tandíj összegét, szóval nyugi.
Ezt ők egymás között lerendezik, neked csak a kezdő lépést kell megtenned az adott pénzintézetnél, és majd utána ráerősítések lesznek, a többit ők intézik el.
A csoporttársaidat pedig ritkán érdekli, hogy miből fizeted az összeget.
Orvosira mész?
Többel tartozik mint amennyit felvett...
Igen mivel hitel felvételnél van egy ún ügyleti kamat ugye, tehát ha te felveszel X Ftot akkor nem Xet kell visszafizetni hanem X+ kamatot...
"Ok de ha érdekli őket akkor se tudják kideríteni? Am igen általános orvosra"
Nem fogják tudni, hacsak nem törik fel- nem kutatják fel a személyes dolgaidat. De tudod ezt szerintem ne szégyelld, bár nekem is volt olyan csop társam aki neves dinasztiák sarja volt, de tudod nem kell a pökhendiségükkel törődni, még ha fáj akkor sem ( volt aki háromszor kezdhette el az egyetem első félévét, és még is meglett neki a suli.
" nem tudnád megoldani hogy felvennél egy kevésbé kedvezőtlen hitelt szüleid nevére és azt fizetnéd?"
Diákhitel 2-nél 2%-os a kamat. Na mutass kedvezőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!