Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a diákhitelről?

Mit gondoltok a diákhitelről?

Figyelt kérdés
mikor közöltem anyuékkal hogy 300ezer lesz félévente az egyetem( corvinus) azt mondták hogy azt már nemfogjuk bírni..(plusz az alberlet rezsi havonta egy kis költö...) mondtam dolgozok suli mellett mert a bgf is 220... Azt mondták ha ugy van mehetek a corvinusra de ha nem birják akkor diákhitel... Me ugye ott a lehetőség hogy áttesznek államira. Valakinek tapasztalata a diákhitelről?
2012. okt. 13. 11:59
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Inkább érettségi után egy évet hagyj ki és dolgoz, és spórolj sulira. Én biztos nem veném fel,
2012. okt. 13. 12:08
 2/3 anonim ***** válasza:

"Meg ugye ott a lehetőség hogy áttesznek államira. "

Persze ott a lehetőség, de ha 1. ember abba hagyta, és 20.-an pályáztok a helyére, akkor azért nem olyan könnyű átkerülni. De ha átkerülsz akkor is az első két félévet ki kel fizetned.

2012. okt. 13. 12:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem hagyhatok ki egy évet az igen nagy hátrány... Mindenesetre megpróbálok kimenni külföldre dolgozni a nyáron aztàn meglátjuk meddig bírjuk de szerintem max 2 félévet bírunk ki aztán utána jön a nyár... Megpróbálom agyondolgozni magam
2012. okt. 15. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!