Ha egy félév után otthagyom az egyetemet, akkor kell visszafizetni valamit, ha államin voltam?
Figyelt kérdés
És szeptembertől új szakra járnék szintén államin.2010. jan. 6. 12:37
1/6 anonim válasza:
Nem kell semmit visszafizetni. Csak akkor kell fizetned, ha a nem teljesített kreditekért díjat kell fizetned.
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom nem. Jelentkezhetsz ugyanúgy államira, de meg van, h az állam hány félévet fizet ki. Ha abból kicsúszol, akkor fizethetsz.
3/6 A kérdező kommentje:
És mennyit kérnek nem teljesített kreditekért? Egyébként köszi a gyors választ.
2010. jan. 6. 12:41
4/6 anonim válasza:
Azt, hogy a nem teljesített kreditekért mennyit kell fizetned, az egyetemed térítési és juttatási szabályzata tartalmazza.
5/6 anonim válasza:
mi van ha nem fizetem ki? Felolem akar ki is rughatnak en nem akarok fizetni
6/6 anonim válasza:
Az egyetemeken általában úgy működik a dolog, hogy addig nem iratkozhatsz be a félévre, amíg tartozásod van az intézmény felé. Vagy ha már be vagy iratkozva, akkor a leckekönyvedet nem adják ki, amíg nem egyenlíted ki a tartozásod. Az első esetben nem tudod megkezdeni a félévet, a második esetben nem tudod befejezni (hiszen nem tudod beíratni a jegyeidet és leadni a leckekönyvedet), ezért majd a következőt nem tudod elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!