Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikortol kezdjek el keszulni...

Mikortol kezdjek el keszulni kozepiskolai felvetelire? SURGŐS

Figyelt kérdés
5 iskolába jelentkezek biokem szakra és angolra meg magyarra debreceni vagyok ha lehet valaki tapasztalatot tud mondani milyen a tagba a kossuthba a biokem és az angol felveteli leginkabb a tág biokje értékel a tételekben kívül miket kérdeznek és milyen nehezsegu ..... Mennyit készültetek?? Surgoosss
2014. jún. 24. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom, ha egy nyilvános oldalra írok, megadom a tiszteletet a többieknek azzal, hogy megpróbálok helyesen írni. Mert ez engem minősít, az én értékrendemet tükrözi. És bocsánat, hogy én, mint alávaló személy elvárom egy leendő orvostól, egy tehetséges zenésztől, egy értelmiségitől, hogy értelmesen nyilvánuljon meg. Kitől várjam el, ha nem tőlük? Igen, én nem tanultam zenélni, mert anyagilag nem engedhették meg a szüleim se a tanárt, se a hangszert. Én megítéltelek Téged valahogyan az írásod alapján, erre te, mint egy dacos kamasz (várjunk csak, az is vagy) visszavágsz. Miből vetted le, hogy hülye vagyok? Attól, hogy nyári szünet van még írhatnál normálisan, érthetően. Én is csak 17 éves vagyok, első osztálytól kitűnő és egy olyan suliba járok, ami az egyik legjobb a vidéki gimik között. Biztos vagyok benne, hogy tudnék Neked olyat mondani (akár zenetörténetből is), amiről még életedben nem hallottál. Ezzel, hogy ilyen hanyagul írsz, minket, a válaszadókat veszel semmibe. Sajnálom, kérlek bocsáss meg nekem, hogy nem tudsz írni!
2014. jún. 25. 01:34
 12/14 A kérdező kommentje:
De szerintem a tobbi kommentem bebizonyította hogy tudok ertelmesen is kommunikalni, fogalmazni es alpari se voltam .Sot vitatkozni nem szeretnek de van koztunk 4 ev,hat persze hogy tobbet tudsz! És ha lehet a kérdésekre valaszoljanak egy oldalon aminek az a neve az hogy gyakori KÉRDÉSEK !
2014. jún. 25. 09:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem vettem az le hogy hulye vagy . Sőt tiszteletre melto hogy valaki ilyen idősen ki tudja magát igy fejezni és nem rogton teleirja. Az oldalt korának nem megfeleko szavakkal! Én is lerendezhettem volna így!
2014. jún. 25. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
én is jövőre felvételizek,szintén debrecenben:) ha gondolod,írj privát üzit,egy ismerősömnek volt a tágban tapasztalata,viszont ezt biztos nem írom ki ide.
2014. jún. 30. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!