Mikortol kezdjek el keszulni kozepiskolai felvetelire? SURGŐS
Figyelt kérdés
5 iskolába jelentkezek biokem szakra és angolra meg magyarra debreceni vagyok ha lehet valaki tapasztalatot tud mondani milyen a tagba a kossuthba a biokem és az angol felveteli leginkabb a tág biokje értékel a tételekben kívül miket kérdeznek és milyen nehezsegu ..... Mennyit készültetek?? Surgoosss2014. jún. 24. 19:25
1/14 anonim válasza:
Ugye nem orvos akarsz lenni? Ezzel a helyesírással és fogalmazással inkább a szakmunkásképzőt javaslom.
2/14 anonim válasza:
Kitűnő vagy?
Felvételizni csak magyarból meg matekból kell
3/14 anonim válasza:
Illetve írásbelizni kell magyarból meg matekból
Annak számít a pontszáma, meg persze a szóbeli pontszáma is számít, és a hozott pontok is számítanak, mert csak a legjobb pontszámúakat veszik fel
4/14 A kérdező kommentje:
Kedves elso ,de orvos akarok lenni és kepzeld a telefonom elromlott es nem ir ekezezetet!! Igen 5 tol kezdve kitono vagyok és a helyesirasom is jo , nem tehetek a telefonomrol ! De megis valakinek valamilyen tapasztalata van?
2014. jún. 24. 21:34
5/14 anonim válasza:
Itt nem csak a helyesírás a baj, hanem hogy fogalmazni se tudsz értelmesen! Komolyan, többször el kellett olvasnom, hogy megértsem mit akarsz. Nem tudom milyen sulibá jársz, de ahol ez kitűnő, ott komoly gondok vannak...
6/14 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzunk legy oly szives azert volt rossz a fogalmazasom ebben a helyzetben mert nem eletem prezentaciojat keszultem leadni hanem egy kerdest egy eleg alpari és primitiv oldalon ahol az emberek tomkelege olyan eszmeletlenul kiabrandito kerdeseket tesz fol olyan kifejezesmoddal , hogy szerintem ez nem olyan bődületes hiba hogy nem figyeltem a szavak sorrendjere
2014. jún. 24. 23:10
7/14 A kérdező kommentje:
Viszont abban az esetben ha esteleg te lennel az atyauristen akkor igazad van vetettem megyek holnap gyonni de amig egy olyan oldalon vagyunk ahol fel van tuntetve hogy a valaszado 98%ban helyes választ ad es az illeteto nem tudja hogy a milyent pontos vagy ipszilonos j - vél irjak-e addig kerlek ne legyen promlemad azzal ahogyan felteszek egy kerdest ha ez nem volt eleg meggyozo
2014. jún. 24. 23:16
8/14 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: ha ez nem volt eleg meggyozo hogy értelmesen is tudok kommunkalni és nem csak szimplán elkuldtelek oda ahonnan jöttél mint ahogy a tobbi sopredek kezeli az ilyesfajta dolgokat akkor sajnalatom egeszen a sargafoldig leer !!!!! Más ismerosom aki ilyen koru szavait karomkodassal otvozi és minden szava bantja fulemet ha tudni szerzned tobb mint 6 éve klasszikus kepzesben reszesulok mintpeldaul nap mint nap Haydn. - t illetve egyéb barokk , romantikus , illetve klasszicista zeneszektol jatszok illetve adok elo kozonsegnek farabokat hangversenyen jog szerintem a muveltsegem mar itt felulmulja a(z) Te/Ön kifejezesmodjan alapulo
2014. jún. 24. 23:26
9/14 A kérdező kommentje:
Hatteret !!!!!!
2014. jún. 24. 23:27
10/14 A kérdező kommentje:
Varom provokativ visszajelzesedet! Meg egy röpke kerdes, ki is vagy te hogy mast leirj?( Kor /foglalkozas/nem ---> ha nem nagy kérés ) Ja plusz a korombeli gyerek meg az effajta szavakat sem értik meg mint amiket most használtam és bocsanat hogy a nyariszunetben kicsit lazabban veszem a dolgokat. 13/L
2014. jún. 24. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!