Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikortol kezdjek el keszulni...

Mikortol kezdjek el keszulni kozepiskolai felvetelire? SURGŐS

Figyelt kérdés
5 iskolába jelentkezek biokem szakra és angolra meg magyarra debreceni vagyok ha lehet valaki tapasztalatot tud mondani milyen a tagba a kossuthba a biokem és az angol felveteli leginkabb a tág biokje értékel a tételekben kívül miket kérdeznek és milyen nehezsegu ..... Mennyit készültetek?? Surgoosss
2014. jún. 24. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ugye nem orvos akarsz lenni? Ezzel a helyesírással és fogalmazással inkább a szakmunkásképzőt javaslom.
2014. jún. 24. 20:09
 2/14 anonim ***** válasza:

Kitűnő vagy?

Felvételizni csak magyarból meg matekból kell

2014. jún. 24. 20:32
 3/14 anonim ***** válasza:

Illetve írásbelizni kell magyarból meg matekból

Annak számít a pontszáma, meg persze a szóbeli pontszáma is számít, és a hozott pontok is számítanak, mert csak a legjobb pontszámúakat veszik fel

2014. jún. 24. 20:34
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves elso ,de orvos akarok lenni és kepzeld a telefonom elromlott es nem ir ekezezetet!! Igen 5 tol kezdve kitono vagyok és a helyesirasom is jo , nem tehetek a telefonomrol ! De megis valakinek valamilyen tapasztalata van?
2014. jún. 24. 21:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Itt nem csak a helyesírás a baj, hanem hogy fogalmazni se tudsz értelmesen! Komolyan, többször el kellett olvasnom, hogy megértsem mit akarsz. Nem tudom milyen sulibá jársz, de ahol ez kitűnő, ott komoly gondok vannak...
2014. jún. 24. 22:58
 6/14 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzunk legy oly szives azert volt rossz a fogalmazasom ebben a helyzetben mert nem eletem prezentaciojat keszultem leadni hanem egy kerdest egy eleg alpari és primitiv oldalon ahol az emberek tomkelege olyan eszmeletlenul kiabrandito kerdeseket tesz fol olyan kifejezesmoddal , hogy szerintem ez nem olyan bődületes hiba hogy nem figyeltem a szavak sorrendjere
2014. jún. 24. 23:10
 7/14 A kérdező kommentje:
Viszont abban az esetben ha esteleg te lennel az atyauristen akkor igazad van vetettem megyek holnap gyonni de amig egy olyan oldalon vagyunk ahol fel van tuntetve hogy a valaszado 98%ban helyes választ ad es az illeteto nem tudja hogy a milyent pontos vagy ipszilonos j - vél irjak-e addig kerlek ne legyen promlemad azzal ahogyan felteszek egy kerdest ha ez nem volt eleg meggyozo
2014. jún. 24. 23:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Ez lemaradt: ha ez nem volt eleg meggyozo hogy értelmesen is tudok kommunkalni és nem csak szimplán elkuldtelek oda ahonnan jöttél mint ahogy a tobbi sopredek kezeli az ilyesfajta dolgokat akkor sajnalatom egeszen a sargafoldig leer !!!!! Más ismerosom aki ilyen koru szavait karomkodassal otvozi és minden szava bantja fulemet ha tudni szerzned tobb mint 6 éve klasszikus kepzesben reszesulok mintpeldaul nap mint nap Haydn. - t illetve egyéb barokk , romantikus , illetve klasszicista zeneszektol jatszok illetve adok elo kozonsegnek farabokat hangversenyen jog szerintem a muveltsegem mar itt felulmulja a(z) Te/Ön kifejezesmodjan alapulo
2014. jún. 24. 23:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Hatteret !!!!!!
2014. jún. 24. 23:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Varom provokativ visszajelzesedet! Meg egy röpke kerdes, ki is vagy te hogy mast leirj?( Kor /foglalkozas/nem ---> ha nem nagy kérés ) Ja plusz a korombeli gyerek meg az effajta szavakat sem értik meg mint amiket most használtam és bocsanat hogy a nyariszunetben kicsit lazabban veszem a dolgokat. 13/L
2014. jún. 24. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!