Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha nem mentem el felvételire,...

Ha nem mentem el felvételire, akkor vissza fognak hívni?

Figyelt kérdés

A haverokkal 4-en úgy döntöttünk, hogy nem megyünk el felvételire, mert jobban meggondolva nem akarunk már oda járni, mert visszataszító a hely.

Az egyik haverom már kapott a jelentkezett iskolától egy értesítőt, és az osztály főnök értesítette hogy Hétfőn vissza kell mennie, mert az igazgató azt üzente neki. (Mert ugye megkapta az igazgató a levelet.) Nekünk hármunknak nem mondott semmit, szerintem nem tudja hogy nem mentünk el. Nem szóltunk a tanárnak hogy nem mentünk el, de lehetséges, hogy nekünk később kell majd felvételizni, vagy az iskola még nem jutott el odáig, hogy minket is értesítsen?

Szerintetek mi várható majd?

Beszólni ne szóljatok be lécci, csak segítő válaszokat adjatok, vagy azt hogy szerintetek mi lehet majd a következménye.

Ha fontos akkor 3-4 sulit előtte meg jelöltem, a haverjaim nem tudom mennyit.

2014. márc. 6. 20:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Szerintem be kell, de ez iskolafüggő. Én 2008-ban hasonlóan jártam: döbbenten látom, hogy nem kell megírnom az iskola magyar fölvételijét (akkor még nem mindenhová központi kellett), majd dolgom jól végezve elmentem. Pár nap múlva hívnak, hogy egy azonos nevű gyereket fölmentették az előkészítőn nyújtott teljesítménye okán, s tévedésből az enyémhez írták a felmentést...

Telefonálj be, az a tuti.

2014. márc. 6. 20:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Telefonáljak be, hogy nem akarok oda járni inkább, és hogy ne hívjanak be? o.O ?:DD
2014. márc. 6. 20:36
 3/12 A kérdező kommentje:
Jah, én szóbeli elbeszélgetésre gondoltam a felvételi alatt, ha vizsgára gondoltál:D
2014. márc. 6. 20:46
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha holnap nem mész akkor már nem mehetsz ,mert ország szerte holnap van vége a szóbeliknek .12.ig kell kirakni az ideiglenes listát.
2014. márc. 6. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
De a barátomat hétfőre hívták vissza,13 órára.Akkor lehet, hogy engem is később visszafognak hívni?
2014. márc. 6. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Öm, régen volt már (anno 2002), nekem minden iskolába külön kellett felvételizni, élmény volt egy hétig csak felvételizni. :D Akár több helyre is felvételt nyerhettél, és halvány emlékeim szerint én dönthettem el, hova szeretnék járni.

Te nem dönthettél volna, ha esetleg több helyre is bekerülsz, köztük abba a suliba is, ahová nem mentél felvételizni?

2014. márc. 6. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Bár lehet ez az én dönthettem el az úgy volt, hogy a jelentkezési sorrendet kellett úgy megírni, ha mindenhová felvesznek, akkor a legjobban áhított iskola legyen az első helyen.
2014. márc. 6. 21:30
 8/12 A kérdező kommentje:
Hát az nálunk is úgy van, hogy a jelentkezési sorrendet mi döntjük el.
2014. márc. 6. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
De másik iskolába már biztos, hogy felvesznek?
2014. márc. 6. 21:51
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen biztos, mert mondta az igazgató is hogy nagy esély van rá, meg amúgy is 3 szakot jelöltem meg az iskolán belül.
2014. márc. 7. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!