Egy hét alatt fel lehet készülni államvizsgára?
Amit tehetsz, hogy annyit tanulsz, amennyit csak tudsz..
Én nem államvizsgáztam, úgyhogy nem tudom, de szerintem ezt teheted.
Hááát... ez attól is függ, mennyit tanultál addig, milyen szakon vagy, hány tételed van, és az sem mindegy, milyen eredményt szeretnél elérni.
Ha egy heted van, hát tanulsz egy hetet - aztán az addig megtanultakból kihozod a lehető legtöbbet, amire képes vagy. /Meg bízol a jó szerencsében :) /
A 4-esnek üzenem, hogy egy szak büféjellegét nem az adja meg, hogy hány tétel van. Nálunk államvizsgán a szak nyelvészeti részéből 15 tétel volt, de ezeknek az alfejezetei felértek szintén 1-1 tétellel. Imádom, hogy ilyen észlényeket termel ki a mostani elcseszett osztott képzés, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
Egyébként ez tényleg anyagfüggő. Olyan leíró rendszereket, amiket stukturáltan, logikai összefüggéseket megértve lehet csak tanulni, édeskevés 1 hét szerintem. Főleg, ha olyan az anyag, hogy vannak benne új infók is. Nálunk pl. ilyen volt, én erre 2 hetet tanultam, de még így is lóhalálában tanultam, rommá idegeskedtem magam, nehogy elrángassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!