Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hány pontos az angol szóbeli...

Hány pontos az angol szóbeli érettségi és hány ponttól kettes az egész?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én már ezer éve érettségiztem, szóval ezért vagyok ennyire lemaradva. Nem is emlékszem már, hogy hogy mennek ezek a dolgok. A szomszéd srác anyukája viszont megkért, hogy segítsek a fiának, mert siralmasan áll és muszáj lenne átmennie. Az írásbelije 17 pontos lett. Hány pontot kell összeszedjen a ketteshez? Egyszerűen nem tudom, hogy mihez kezdjek vele. Láttam a tételeit, pofon egyszerűek, de sok és hosszú. Kétlem, hogy jól fel tudna rá készülne ez alatt a pár nap alatt. Szóval célnak a kettest tűztem ki neki, de félek, hogy még az sem fog menni. Nem vagyok angol tanár, csak annyi, hogy felsőfokúm van angolból, meg 3 évig kint éltem Angliában. Szóval nem is tudom, hogy hogyan kezdjünk hozzá. Kidolgoztam neki a kérdésekre a válaszokat, a képleírásokat, szituációkat. Jobb híján bemagoljuk, aztán csak összemakog valamit. :/ Szóval a lényeg, hogy hány pont a maximum a szóbelin és ha 17 pontja van eddig akkor mennyit kell még szerezzen?

2014. jún. 10. 17:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Utsóval értek egyet. Hiába tanítom neki a szavakat, ha egy épkézláb mondatot nem tud összerakni. Nekem is van nyelvvizsgám, képzeld én is lediplomáztam stb stb, de ebben a helyzetben nem lehet más csinálni. Mivel magától nem tud beszélni magolnia kell.
2014. jún. 14. 14:29
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Átment?
2023. máj. 6. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!