Szerintetek van esélyem az Eötvösbe?
asszem, iden 80 pont irasbelivel behivtak vagy 81 ponttal:) kovi evben NAGYON hajts, irj egy jo rasbelit minimum 80pontosat vagy 75 mert iden asszem konnyebb felvi lesz, a szobelidre meg nagyon keszulj, és ha kozonti miat nem hivnanak be , akkor irhattok meltanyossagi kerelmet a sulinak:) Ne lazsalj en megbantam, mert en is 5vosbe akartam menni de 75pontommal 4,2 atlaggal be se hivtak a szobelire:( Neked viszont sok sikert, remelem bekerulsz:) meg tudod csinalni, azztn majd 2. felevben lazulhatsz egy kicsit:)
14/L
Előzőnek mondom. Ha nem hívnak be szóbelizni, akkor fölöslegesen írsz méltányossági kérelmet, senkit nem fog érdekelni. Millió és egy ilyet kapnak ebben az időben, de a szóbelire való behívás csakis és kizároólagosan pontok alapján történik. Az ottani beosztás írásbeli és tanulmányi átlag alapján történk. Ja meg a motivációs levél is sokat tud dobni a helyzeten.
És az semi igaz, hogy lazíthatsz majd második félévben. Akkor kezdődik igazán a para. Akkor vannak a szóbelik, ilyenkor több helyre is megy az ember egy nap. Nagyon fárasztó. Számomra legalábbis az volt. Ja, és amikor lezajlottak a szóbelik, utána jön az a bizonyos idegtépő egy-két hónap, míg az értesítőkre vársz.
Nem megijeszteni akarlak, de én idén csináltam ezt az egészet végig. Amikor benne vagy, nem olyan rémes, ugyanis annyi időd sincs, hogy egyátalán belegondolj, hogy mi mindent csinálsz.( Engem felvettek az Eötvösbe, azért tudom ezeket. )
Bármi kérdésed van, írj nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!