Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek van esélyem az...

Szerintetek van esélyem az Eötvösbe?

Figyelt kérdés
Most év végén kicsivel 4-es alatt van az átlagom, de azt tervezem, hogy az egész nyári szünetet végig tanulom és jövő év félévkor remélhetőleg elég jó lesz (olyan 4,8 körüli). Nem vagyok én hülye csak lusta, de ezen szeretnék változtatni (sajnos kissé késő kaptam észbe, tudom) még soha nem tanultam semennyit se. Maximum egyszer átolvastam az anyagot, de azt is ritkán. Mondjuk akkor nem is sikerültek olyan rosszul a dogák...

2014. jún. 9. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is lusta vagyok, és az Eötvösbe jártam, azért mégis csak sikerült minden probléma nélkül elvégeznem a gimnáziumot. Nem kell annyira túlreagálni a dolgot, nyilván egy szinttel nehezebb, mint az általános, de az igazi különbség majd a felsőoktatáshoz képest lesz, ami még messze van.
2014. júl. 13. 14:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Én sem azt mondom, hogy reménytelen, csak mondjuk 4-es alatti átlaggal nagyon nagy szükség van a majdnem hibátlan írásbelire.
2014. júl. 13. 14:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel az átlaggal nincs sok esélyed, max. egy nagyon nagyon jó írásbeli mellett. Maga a suli tényleg nem olyan nehéz, mint amilyennek gondolják, csak bekerülni nagyon nehéz. :) Sok sikert!
2014. júl. 13. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
Hajrá, majd írd meg, hogy sikerült a felvételid! :)
2014. júl. 14. 11:22
 15/19 anonim ***** válasza:

asszem, iden 80 pont irasbelivel behivtak vagy 81 ponttal:) kovi evben NAGYON hajts, irj egy jo rasbelit minimum 80pontosat vagy 75 mert iden asszem konnyebb felvi lesz, a szobelidre meg nagyon keszulj, és ha kozonti miat nem hivnanak be , akkor irhattok meltanyossagi kerelmet a sulinak:) Ne lazsalj en megbantam, mert en is 5vosbe akartam menni de 75pontommal 4,2 atlaggal be se hivtak a szobelire:( Neked viszont sok sikert, remelem bekerulsz:) meg tudod csinalni, azztn majd 2. felevben lazulhatsz egy kicsit:)

14/L

2014. júl. 22. 00:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Előzőnek mondom. Ha nem hívnak be szóbelizni, akkor fölöslegesen írsz méltányossági kérelmet, senkit nem fog érdekelni. Millió és egy ilyet kapnak ebben az időben, de a szóbelire való behívás csakis és kizároólagosan pontok alapján történik. Az ottani beosztás írásbeli és tanulmányi átlag alapján történk. Ja meg a motivációs levél is sokat tud dobni a helyzeten.

És az semi igaz, hogy lazíthatsz majd második félévben. Akkor kezdődik igazán a para. Akkor vannak a szóbelik, ilyenkor több helyre is megy az ember egy nap. Nagyon fárasztó. Számomra legalábbis az volt. Ja, és amikor lezajlottak a szóbelik, utána jön az a bizonyos idegtépő egy-két hónap, míg az értesítőkre vársz.

Nem megijeszteni akarlak, de én idén csináltam ezt az egészet végig. Amikor benne vagy, nem olyan rémes, ugyanis annyi időd sincs, hogy egyátalán belegondolj, hogy mi mindent csinálsz.( Engem felvettek az Eötvösbe, azért tudom ezeket. )

Bármi kérdésed van, írj nyugodtan. :)

2014. júl. 22. 13:08
 17/19 anonim ***** válasza:
13:08-nak teljesen igaza van, idén csinálta végig az én gyerekem is. Sok sikert!:)
2014. júl. 22. 16:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, az utolsó előtti jól mondja, csak megfeledkezik a protekciósokról, akik mindig akadnak sajnos.
2014. aug. 10. 16:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekünk sem volt protekciónk, mégis bekerült a gyerek.
2014. aug. 11. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!