Lehet rá esélyem? 0. os vagyok. Többi lent!
Figyelt kérdés
Mivel egy ritka szar iskolába kerültem mert az ofőm elrontotta a sulik számozását így a tanár nem tanít csak irat és ordibál mindeki szó szerint a 32 gyerekből 32bukott töriből és magyarból mostmeg év végén a matek tanár mindekit meg fog buktatni mert elméletileg soha nem figyelünk én meg vissza jönnék az általános sulim gibijébe..most 0. os vagyok így van esélyem hogy átvegyenek?mivel 8évig ide jártam az még dob a dolgon!2014. jún. 4. 14:43
1/3 anonim válasza:
Először is jelentsed fel az a hanyag osztályfőnököt
Másodszor pedig te is hibás vagy,hogy csak úgy átmész egy olyan gimibe ahova nem is akartál,hanem más akarta.
Ezt elrontottad.próbáld meg amit akarsz,de ezt nagyon kemény elfusinkálóztad
2/3 A kérdező kommentje:
Szerinted akartam ide járni?Nem jelentem nem érdekel mert akkor abból is csak vita lesz..
2014. jún. 4. 14:52
3/3 anonim válasza:
Odamész, megkérdezed. Nem a gyakorikérdéseken, mert mi nem tudjuk. (Egyébként a jelentkezési lapot alá kellett írni, úgyhogy ne kend másra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!