Szerintetek van esélyem az Eötvösbe?
Kedves 4-es, erre mondják, hogy előbb inkább nézz utána. :)
Szóval, levezetem: 50+ 50 ugyebár a központi maximum, majd max. 50 pont a hozott pont az iskolából. Az nálam 150, és az Eötvösben is... Idén bizony 124-től hívták be a hatosztályosokat, és hasonló volt a 4 és 5-évfolyamosra is. Ez tény.
Én nem akarlak elkeseríteni, de én idén felvételiztem oda ( sikeresen ). A szóbeli behíváshoz idén minimum 130 pont kellett. Az idén 7x túljelentkezés volt, és ilyen átlaggal nagyon-nagypn jó központit kell írnod. Ha egy tanácsot elfogadsz, akkor azt javaslom, hogy menj el az Eötvös előkészítőjére. Ja, és ami szintén fontos, hogy a szóbelire már szeptembertől készülj. A honlpon találsz mintafeladatokat a különböző tantárgyakhoz.
Amúgy melyik osztályt akarod megjelölni?
Én sok sikert kívánok, remélem sikered lesz. Viszont az Eötvösben nem elég átolvasni az anyagot, ott nagyon komolyan kell tanulni. Ha készen állsz erre, akkor jó, de ha maradsz lusta, akkor kemény négy éved lesz. Máramennyiben bekerülsz. De ha ilyen lelkes vagy, akkor nem lesz itt baj.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!