BME mechatronikai mérnök szakra jelentkezők! Hogy álltok a pontokkal?
Figyelt kérdés
Már a javítókulcsok rég fent vannak. A szóbeli eredményektől függően meg be lehet lőni egy intervallumot. Én 442-450 közötti pontszámra számítok. Félek attól, hogy mivel kb.70-nel többen jelentkeztek, mint tavaly, ezért nagyon megugranának a pontok. Remélem nem megy fel a mindenkori legmagasabb (451) pontszámra vagy afölé. Nyilván senki sem tudhatja biztosra, hogy mennyi lesz idén a ponthatár, csupán annyira lennék kiváncsi, hogy ti milyen pontszámra számítotok, hogy sikerültek az érettségik stb.#egyetem #továbbtanulás #érettségi #felvételi #BME #mérnök #pontszámítás #ponthatár #mechatronikai mérnök #Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2014. máj. 25. 20:01
21/34 anonim válasza:
Hány pontod lett kérdező végül? :)
23/34 A kérdező kommentje:
Sajnalom, hogy vegul nem fogadtak el a 40 pontos papirodat. :( nekem 430. Fizetost jeloltel? Mi van neked a masodik helyen?
2014. júl. 18. 11:07
24/34 A kérdező kommentje:
Hat lecsusztam jocskan a ponthatarrol. Eleg nagy szivas, hogy orszagszinten vmi miatt az elore nem meghuzott szakokon ugyanannyi a fizetos es az allami ponthatar. No mindegy, jo lesz a villamosmernoki is. Jon meg vki erre a szakr kozuletek?
2014. júl. 25. 01:48
25/34 anonim válasza:
Kérdező az energetikát miért nem jelölted meg?
26/34 A kérdező kommentje:
Mert hulye voltam. Februarban nem jutott eszembe ez a szak, kesobb neztem meg a tantervet es tokre megtetszett. Mosmar mind1, igazabol a villamosmernok is erdekel, csak pl a mechanikat hianyolni fogom. Viszont neztem, hogy robotikaval tudok ezen a szakon is foglalkozni, meg a mikroelektronika is erdekel. Mondjuk az egyetemre bekerulve ugy is meg 100-szor fog valtozni az erdeklodesem. Utolso, te hova mesz?
2014. júl. 25. 12:11
27/34 anonim válasza:
nem jött össze amit akartam, én gazdasági szakra jelentkeztem, és ennyi pont pont nem volt elég sehová 440 pontom volt--> minden kilőve, ráadásul a turizmust is a Corvinuson jelöltem ahová 446 kellett. majd talán jövőre.
Neked pedig sok sikert a villamosmérnökin :) gondolj arra, hogy legalább nem kell fizetned, illetve újrafelvételizhetsz mivel sok a hasonló tantárgy.
Én viszont? még gyengébb gazdasági szakra se jutottam be, a turizmussal az lett volna a tervem,hogy majd jövőre újrafelvételizek és beszámoltatom a kreditjeim. na szóval, sok sikert neked!!
28/34 A kérdező kommentje:
Ne legyel elkeseredve! Magas pontszam, amit elertel. Csak a peched az, hogy olyan szakokra jelentkeztel, ahova a ponthatar elore meg van huzva. Kivanom, hogy jovore teljesuljon az, amire vagysz! :)
2014. júl. 25. 14:15
29/34 anonim válasza:
itt rákereshetsz a csoporttársaidra, látom, hogy barátkozós vagy :)
30/34 A kérdező kommentje:
mar megtortent, koszi :)
2014. júl. 25. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!