BME mechatronikai mérnök szakra jelentkezők! Hogy álltok a pontokkal?
Figyelt kérdés
Már a javítókulcsok rég fent vannak. A szóbeli eredményektől függően meg be lehet lőni egy intervallumot. Én 442-450 közötti pontszámra számítok. Félek attól, hogy mivel kb.70-nel többen jelentkeztek, mint tavaly, ezért nagyon megugranának a pontok. Remélem nem megy fel a mindenkori legmagasabb (451) pontszámra vagy afölé. Nyilván senki sem tudhatja biztosra, hogy mennyi lesz idén a ponthatár, csupán annyira lennék kiváncsi, hogy ti milyen pontszámra számítotok, hogy sikerültek az érettségik stb.#egyetem #továbbtanulás #érettségi #felvételi #BME #mérnök #pontszámítás #ponthatár #mechatronikai mérnök #Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
2014. máj. 25. 20:01
11/34 A kérdező kommentje:
Utolsonak koszonom a jokivansagokat! :) kedves eddigi valaszolok! Hany pontotok lett? Es termeszetesen masokra is kivancsi vagyok!
2014. jún. 23. 12:02
12/34 anonim válasza:
én majd szerda este megírom :S akkor lesz a szóbelim :(és a kiosztás is.
13/34 A kérdező kommentje:
Hu szegeny, nekem multhet hetfon volt a szobelim es szerdan a biziosztas. A mi iskolankban az utolso osztaly biziosztasa ma volt. Nem tudtam, hogy mashol igy elhuzodik. Akk sok sikert neked! :)
2014. jún. 23. 12:56
14/34 anonim válasza:
köszi szépen..már kivagyok :S annyira dekoncentrált vagyok.. :( muszáj lenne bezsebelni a max pontokat :( mindenből :(
15/34 A kérdező kommentje:
Biztos minden rendben lesz, ne aggodj! :)
2014. jún. 24. 00:13
17/34 A kérdező kommentje:
Na h ment?
2014. jún. 27. 11:02
18/34 anonim válasza:
ha elfogadják az egyik papírom e-felvin 468 pont lesz. :) ha nem akkor 428
19/34 A kérdező kommentje:
Gratulalok! Mire van 40 pontod, amit lehet, hogy nem fogadnak el?
2014. jún. 27. 13:23
20/34 A kérdező kommentje:
Am hány pontosak lettek a szóbelik?
2014. jún. 27. 13:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!